Kvindeserie Vest

I B1913 kommer kvindespillerne i høj grad fra Odense og omegn, men grundet klubbens placering ved Syddansk Universitet kommer en del af spillerne også fra Jylland, enkelte fra Sjælland og sågar Bornholm. Den naturlige forbindelse til SDU bevirker, at der er et godt spillerflow på holdet.

Vores kvindehold spiller i Kvindeserie Vest.

I klubben vægter vi det sociale højt. Det understreges gennem opstarts- og afslutningsfester, hvilke ofte indbefatter hele seniorafdelingen – eller i form af udflugter og fællesspisning med fokus på alternative aktiviteter og socialt samvær, så vi indimellem også er sammen uden for grønsværen.

Det sammenhold, der etableres gennem sådanne tiltag, kaster resultater af sig på fodboldbanen (forglem ej de bånd der knyttes i omklædningsrummet og tredje halvleg). Når man trives på såvel som uden for banen, er det glæden og motivationen, der driver værket!

Desuden tilbyder klubben tøjvask efter hvert træningspas og stiller håndklæder og ens træningstøj til rådighed, hvilket i sig selv giver en følelse af holdånd. Ydermere har vi en massør tilknyttet holdet, så der kan rådes bod på en mulig skade eller forebyggelse heraf.

Vi står altid med åbne arme og byder nye spillere velkommen!

Træningstider:

Mandag: kl. 17:30 – 19:15
Tirsdag: kl. 17:30 – 19:15
Torsdag: kl. 17:30 – 19:15

Vær opmærksom på, at holdets træningstider kan variere i forhold til kampe og andet.

Se hele kampprogrammet her

Forrige kamp
KVINDESERIE VEST

 

Dalum/Næsby

Dalum/Næsby

1 - 2
B1913

B1913

Næste kamp

Ingen kommende kampe fundet

Trænerteamet
Engang blå, altid blå