Herfra kan det kun gå fremad.

Otterup vs B1913

Udgivet: 21 april, 2023 Forfatter:

4-0 nederlaget i Otterup efterlader os i krise, hvor dyb den er må de kommende kampe vise, tirsdag aften skulle have været vendepunktet for B1913, men i stedet blev et nervøst spillende udehold udstillet, som det bundhold vi er. Håbet om at tingene kan ændres er der, holdet skal vinde nogle fodboldkampe og vi  starter på lørdag i Århus mod Brabrand.

Tirsdagens kamps betydning var alt for tydeligt at se på gæsteholdets spillere, nervøse og uden tro på egne evner til at gøre det rigtige var det indtryk man fik og så gør det selvfølgelig ikke tingene bedre at der kun går 8 minutter før der er noget at have de bange anelser i. Lucas Schwartz er kommet for langt ud af sit mål og et godt timet langskud går over hans udstrakte hænder 1-0 til Otterup.

Så følger en lille halv time hvor der er åben slagudveksling ude på grønsværen, men hvor man fornemmer at Odenseanerne er er ved at få styr deres spil med flere og flere kvalificerede opløb til følge, et kikset B1913 hjørnespark bliver af hjemmeholdet omsat i en hurtig omstilling, ud på højre fløj og fladt ind foran 13 målet og så står det 2-0.

Ulykker kommer sjældent alene siger man, få minutter efter denne meget bitre pille, fælder Lucas som bagerste mand en Otterup angriber og så er det slut for i aften for hans vedkommende, Marius Göggerle på mål og Alexander Mygind tages ud, de sidste 54 minutter af kampen bliver det med 10 mand for det hårdt ramte B1913 hold.

Her tager Deres udsendte lige en dyb indånding, for nu kommer vi til det positive i alt det mørke og triste. Der er en lille flamme, der blafrer med håb i den stille og kolde forårs aften. Herfra blev der vist vilje, sammenspil, løbevillighed og nu kom muligheder også, ikke de store men store nok til en reducering og så måske et remis, hvis vi blander kortene rigtigt.

Reduceringen kom aldrig, selvom Stokholm og Lassen var tæt på flere gange. I anden halvleg kom Louis Addo på banen med mod på livet og viste gode ryk og indspil fra højre fløjen, som også bare lige manglede det sidste for at nå adresaten. Når man ikke scorer på sine chancer, kan der ske det at modstanderen gør det på en af sine, med et kvarter igen bliver det 3-0 og ikke et ord om retfærdigt eller ej, det er målene der tæller også når man spiller med 10 mand, og dominerer. Når vi nu spiller en af de der modgangskampe så laver Troels selvmål ved at loppe bolden over en sagesløs Marius 4-0 til Otterup.

Jeg har ikke så meget at sige, lige nu er vi bare ikke gode nok og der er intet der vil lykkes uanset hvordan vi stiller tingene op. Der bliver lavet for mange fejl af holdet, vi har chancer til at ændre tingene, men fejler igen. Jeg laver også fejl, nu må vi kikke indad, og der er ingen undskyldninger for vores indsats. Ros for 2. Halvleg indtil deres 3-0 scoring.

Daniel Piwodda
Cheftræner

Forfatter: Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå