Medlemskab i B1913

Alle henvendelser vedrørende indmeldelser, kontingenter og spillercertifikater skal rettes til Petter Skov på mailadressen pesk@b1913.dk.

Indmeldelse

B1913 indfører nu den 1. april 2021 et nyt og automatisk kontingentsystem, der både skal gøre det lettere for klubbens medlemmer og for klubbens administration. Bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer SKAL betale via en abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at administrere manglende betalinger.

Når du nu via denne side melder dig ind i B1913, så tilmelder du samtidig dit betalingskort til en abonnementsordning som giver klubben mulighed for automatisk at trække de kommende kontingentopkrævninger på dit kort.

Første gang du som allerede eksisterende medlem skal betale kontingent, så vil du modtage en mail med et betalingslink. Ved betaling via dette link så tilmelder du samtidig dit betalingskort til abonnementsordningen. Dit kontingent i B1913 vil fremadrettet automatisk blive trukket på dit betalingskort; hvorefter du også modtager en kvittering herfor.

Du modtager en mail nogle dage før den automatiske trækning. Det er dit eget ansvar, at klubben til enhver tid har din korrekte mailadresse. Kontakt os derfor, hvis du skifter mail eller du kan ændre den selv inde på ’Mit DBU’.

Får du på et tidspunkt et nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du betale og dit nye kort bliver automatisk tilmeldt abonnementsordningen. Hverken B1913 eller DBU modtager eller opbevarer dine kortoplysninger.

Din halvårlige kontingentsats:
U3 – U4300 kr.
U5 – U7500 kr.
U8 – U10650 kr.
U11 – U12800 kr.
U13 – U151.000 kr.
U16 – U191.200 kr.
Senior1.250 kr.
Old Boys800 kr.
Studiehold750 kr.
Passive350 kr.
Motionshold250 kr.
Forældremedlem (Årligt)250 kr.

Du kan i B1913 prøvetræne med dit hold et par uger inden du melder dig ind; men du er dog først spilleberettiget når vi på baggrund af korrekt indmeldelse har modtaget dit spillercertifikat fra din gamle klub.

Kontingent opkræves to gange årligt – med forfald den 1. februar (januar-juni) og 1. august (juli-december). Du betaler fuld kontingent selv om indmeldelse sker midt i perioden.

Spillere der er i restance vil efter forfald blive spærret og er således udelukket fra at deltage i kampe indtil det skyldige kontingent er betalt.

Herre hold:
DS & RESERVEHOLDTilmeld her
FC JUSTITIATilmeld her
FC JOURVENTUSTilmeld her
ÅBENT S3 & S4-HOLDTilmeld her
BEAFRAID FCTilmeld her
ATLETICO ODENSETilmeld her
LOS CALIENTESTilmeld her
Dame hold:
KSV & RESERVEHOLDTilmeld her
JUSTITIA QTilmeld her
BEAFRAID QTilmeld her
Børnehold:
U3-U4Tilmeld her
U5-U7Tilmeld her
U8-U10Tilmeld her
U11-U12Tilmeld her
FORÆLDREFODBOLDTilmeld her
Ungdomshold:
U13-U15Tilmeld her
Øvrige:
PASSIVE MEDLEMMERTilmeld her
FORÆLDREMEDLEMTilmeld her
FILOSOFISK FODBOLDTilmeld her
OLD BOYSTilmeld her
Udmeldelse:

For udmeldelse kan du læse mere på følgende side:
Udmeldelse i B1913


En gang blå, altid blå