Serie 1

I B1913 kommer kvindespillerne i høj grad fra Odense og omegn, men grundet klubbens placering ved Syddansk Universitet kommer en del af spillerne også fra Jylland, enkelte fra Sjælland og sågar Bornholm. Den naturlige forbindelse til SDU bevirker, at der er et godt spillerflow på holdet.

Vores kvindehold spiller i Serie 1.

I klubben vægter vi det sociale højt. Det understreges gennem opstarts- og afslutningsfester, hvilke ofte indbefatter hele seniorafdelingen – eller i form af udflugter og fællesspisning med fokus på alternative aktiviteter og socialt samvær, så vi indimellem også er sammen uden for grønsværen. Det sammenhold, der etableres gennem sådanne tiltag, kaster resultater af sig på fodboldbanen (forglem ej de bånd der knyttes i omklædningsrummet og tredje halvleg). Når man trives på såvel som uden for banen, er det glæden og motivationen, der driver værket!

Desuden tilbyder klubben tøjvask efter hvert træningspas og stiller håndklæder og ens træningstøj til rådighed, hvilket i sig selv giver en følelse af holdånd. Ydermere har vi en massør tilknyttet holdet, så der kan rådes bod på en mulig skade eller forebyggelse heraf.

Vi står altid med åbne arme og byder nye spillere velkommen!

Indgang modsatte side af svømmehal.

Træningstider:
Tirsdag og torsdag 18:00 – 19.30

Vær opmærksom på, at holdets træningstider kan variere i forhold til kampe og andet.

Se mere på vores facebook-side her

Forrige kamp

 

B1913 (2)

B1913 (2)

1 - 5
Holluf Pile/Fraugde GIF

Holluf Pile/Fraugde GIF

Næste kamp

 

Ingen kampe fundet

En gang blå, altid blå