Nulløsning i sidste lokalopgør

Udgivet: 19 juni, 2022 Forfatter:

Sæsonens sidste kamp sluttede 0-0

Kampfakta
Boldklubben 1909 – Boldklubben 1913 0-0
Tilskuretal: 
650
Advarsler: Christoffer Kirud, Nicolai Frederiksen (Begge B.1909)

Et bud på et resultat inden det gik løs ville nok være målløs affære da ingen havde noget at spille for, sådan rigtigt da, og det gode sommervejr gjorde også sin indflydelse gældende, som de 90 minutter skred frem foran de 650 fremmødte odenseanere. 

Skulle kampen have fundet en vinder hos dommerne ved ringside, var det nok hjemmeholdet der var tættest på i nogle situationer i første halvleg, men det skulle ikke være denne gang, heller at vore røde venner fik smagt på sejrens sødme over de blå.

Kampen bar tydeligt præg af at det er to hold der kender hinanden og efter at have overstået det første kvarters slagudveksling tegnede der sig et billede at et udehold i en afventende rolle, klar til at sætte angriberne i scene, især Andreas Carlsen og Jonas Bendtzen var adresser som fremlægninger skulle ramme. Det skete også nogle gange, men så manglede den sidste præcision når target-manden Nicklas Stokholm skulle have læderet og sætte trumf på. B1909 var oftere gæster i modsat ende hvor det allerede omtalte tilbud til Nicolai Frederiksen blev reddet af en 13 målmand i hopla. Plus et par gange yderligere hvor bolden strøg lige forbi målrammen.

I de sidste 45 minutter er gæsterne mere i angrebs-mode, uden at der på nogen måde er tale om en belejring at Alexander Brems mål, der fik hjemmepublikummets laurbær for holdets bedste. Værterne havde stadig bolden mest, eller lidt mere end gæsterne er nok det rigtige ord at taste, men formåede ikke at komme til de der store chancer som man taler om på vejen hjem. Og så endte det hele som det startede, og begge hold kan tage på ferie efter en sæson der specielt for B.1909 startede udfordrende med spillerafgang og meget få point i de første kampe, som ny i rækken. Og lad det blot være tastet med det samme, denne signatur var bestemt, skal vi kalde det en af tvivlerne, om de røde ville klare det. Sejrene kom og med dem pointene, så skulle der også lige skaffes en ny træner midt i vadestedet og nu slutter holdet som en sikker nr seks af ti hold – format.

Blokken, den var jeg lige ved at glemme, der står noget om at Jonas Bendtzen spillede sin nok bedste kamp i sæsonen og det siger ikke så lidt, han er ganske enkelt med i alle spillets facetter. Bølgebryder, opbygger, dribler, chanceskaber mm. Der står et navn mere – Alexander Mygind, en stille eksistens, der ikke betjener sig af store fakter og dommer anråb, han lader fødderne tale i et sprog vi alle forstår. Og ja Victor, jeg så godt dine redninger men alle kan jo ikke blive nævnt.

B1909 er tættest på at tage stikket hjem, specielt i et par situationer i første halvleg, men vi har målmand på, jeg kan ikke huske om 1909’s målmand havde nogen redninger i den periode. Vi ser marginalt bedre ud i anden halvleg og nogle af de situationer vi har trænet igen og igen er ved at give pote. Vi fik en dårlig start på foråret med tre nederlag i træk, men da vi fik samlet gruppen har vi ikke tabt i Danmarksserien siden og det er bestemt noget vi kan tage med ind i næste sæson.

Daniel Piwodda
Cheftræner

Læs også

En gang blå, altid blå