Ny assistenttræner til DS-holdet

Udgivet: 2 februar, 2023 Forfatter:

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Henrik Frøsig Vingaard som ny assistent på DS-holdet.

Henrik har stået højt på vores ønskeliste i flere år, men heldigvis er det rettet tidspunkt for begge parter nu fundet. Henrik er 37 år gammel, gift med Line og de har to børn sammen. I sit daglige virke er han lærer på Spurvelundskolen. Som efternavnet antyder er han en del af det BLÅ dynasti fra Skt. Klemens med Per som far og Jan som onkel.

Hvad Henrik måske mangler i praktisk erfaring kompenserer hans cv som spiller mere end rigeligt for. Fra ungdomsspiller i de Blå til førsteholdet, efterfulgt af divisionsbold i både Middelfart og Otterup.

Henrik udtaler:

Min største styrke er at jeg har prøvet det hele som selv, udskiftningsspiller, startspiller, første mand på holdkortet, marginalspiller, anfører osv. Disse erfaringer kan jeg bruge i min tilgang til den enkelte i gruppen. Det har hele tiden ligget i kortene, at jeg ville prøve mig af i trænergerningen og ikke mindst komme hjem til de Blå.

Vi har gennem de mange samtaler med Henrik hæftet os ved hans menneskelige kvaliteter. Det er vigtigt for holdet, gruppen og klubben at vi fastholder dette som et afgørende parameter. Det fodboldmæssige er mere end på plads og når det forenes med engagement, positiv tilgang og dyb seriøsitet er pakken komplet.

Peter Rask
Sportschef

Vi ser frem til et super forår for vores store DS trup, hvor teamet nu er næsten 100% på plads med Piwodda som cheftræner, Henrik som assistent og Søren Lehman Platz med ansvar for Hold 2.

Ligeledes er Lars Dall-Hansen en fremragende måmandstræner for de 4 keepere.


Læs også

En gang blå, altid blå