Så hop, da!

B1913 vs Odense Q - KSV

Udgivet: 23 april, 2023 Forfatter:

En flot lørdag formiddag i april med fin præstation af holdet i Kvindeserien. B1913 spillede mod Odense Q og det blev en flot kamp af de blå. Det var fokuseret, vilje og ikke mindst flot trænerarbejde fra sidelinjen.

Det var i flere perioder en lige kamp, men med et skiftende overtag i kampen på midten. Odense Q med meget fokus på at flytte bolden rundt og B1913 i forsøg på hurtige – og for hurtige omstillinger.

Træner Toni Pedersen fortalte i pausen om gode episoder fra første halvleg og roste holdet for indstillingen. Men den lidt kiggende tilgang til høje bolde fik dog træneren til at udbryde: ”Så hop, da!”

Et flot mål til B1913 i anden halvleg ved Metha Poulsen satte Odense Q under pres og det gav flere omstillingschancer til B1913. Trods et stort spilovertag til Odense Q til sidst kunne B1913 trække sig tilbage med 3 points.


Læs også

En gang blå, altid blå