OPTAKT: Gjensidige Kvindepokalen

Kvindepokalen B1913 vs Odense Q

Udgivet: 16 august, 2023

B1913 – Odense Q (OB Q)

Vi er fortsat med i pokalen og denne gang står mægtige OB Q på programmet.

Truppen har trænet godt i opstarten, omend den har været feriepræget, så er vi meget tæt på niveauet fra slutningen af sidste sæson. Vi er bedre forberedte end vi tidligere har været, og den sidste rust blev forhåbentlig banket af mod ASA i søndags. Det resulterede i en fortjent 1-2 sejr og en god start. Store dele af spillet fungerede og vi kunne arbejde videre med nogle af fokuspunkterne for det næste halvår. Skarpheden skal dog have et gevaldigt nøk opad i aftenens kamp.

OB Q er netop blevet en del af OB i løbet af sommeren og opererer på et lidt andet budget end os. Ja, de spiller jo bogstaveligt talt i en anden liga.

Kampen bliver ikke en målestok for os, men det bliver interessant at se hvor godt vi kan være med over 90 minutter. Spillestilen bliver der ikke ændret markant på. Vi vil kort sagt se hvor langt det kan bringe os og det kan resultere i at kampen bliver på deres præmisser. Heldigvis har vi vist at vi er gode i omstillingerne og kan vi være skarpe på de muligheder vi skaber, og opsøgende i feltet, så har jeg troen på at vi kan drille dem.

Bliver det så en kamp uden nerve og spænding? Det tvivler jeg stærkt på. Vi vil forsøge at byde dem op til dans, de skal føle at kampen spilles på Campus Road.


Læs også

En gang blå, altid blå