3-1 nederlag i træningskamp til Dalum IF

DS Træningskamp mod Dalum IF 2024

Udgivet: 4 marts, 2024 Forfatter: Søren Tolberg

I et absolut godkendt marts vejr, mødtes de to Danmarksserieklubber Dalum IF og B1913 i en træningskamp til fælles bedste.

Kunstgræsbanen ved Tingløkkeskolen blev brugt til en meget vekslende kamp at skue, specielt i første halvleg var der noget på færde i begge ender af banen. Dog skal det tastes at Dalum lidt oftere end gæsterne havde styr på deres kombinationer, specielt når det spidsede til foran modstander målet. Med 10 minutter til pause teen kom værterne i front, en centring tæt under 13 målet får påført en bred inderside og så var Kristoffer Madsen i målet prisgivet. Kristoffer efterlod et positivt indtryk i kampen, med redning af et straffespark i 2. Halvleg og et par friløbere, der blev grebet ud. Vores normale målmand Victor Vobbe har fået lyst til livet ude på banen og gjorde sig godt som højre back.

2. halvleg er lidt mere af samme skuffe, den første halve time, så tipper kampen over til hjemmeholdets fordel, med en flot flot scoring til 2-0 og en forsvarsfejl gjorde det muligt at nette til 3-0. Få minutter før tid reducerer Vølding efter at Dalum målmanden har halvklaret.

I 13 lejren var man selvsagt ikke tilfredse med cifrene, men noterede flere lovende indsatser fra spillere, der for første gang var i 1. Holds regi.

B1913`s trup så således ud: Anton Vølding, Amin Jabar, Anders Eling, Amos Døssing, Christoffer Stryhn Nielsen, David Easter, Ehsan Hashimy, Frederik Hummelgaard, Ismail Mahmoud, Kristoffer Madsen, Louis Addo, Patrick Vedel, Peter Redsted, Robbi Jr Neymar, Tue Lund, Tim Fahlen og Victor Larsen.

Der er en del navne som forekommer nye, nogle er nye andre er til ”daglig” på hold 2. Men efter hvad Deres udsendte har erfaret fra Morud og Dalum kampen er der flere der vil stemple ind i DS truppen.

Status op til kampen var at 6 mand er skadet, de tre af dem ser vi nok ikke på boldbanen på denne side Sankt Hans, de tre andre vender tilbage drypvis. 4 er på ferie og 2 afbud.

Og lad os så lige slutte med en god nyhed, hold 2 vinder over Stenstrup IF med 0-5, et hold som vi også skal møde i turneringen. Ud af telegrammerne fra det sydfynske fremgår det at Ehsan Hashimy, Anton Vølding og Tim Fahlen spillede 55 min mod Stenstrup, efter  korte optrædender i Dalum kampen. Vidner trods alt om en vis bredde.

Næste DS træningskamp hedder: Marienlyst ude lørdag 9. Marts kl. 14.00.