Vi kan ikke udskyde det længere

Udgivet: 24 maj, 2024

Kigger vi på de opgør vi har haft med Varde IF gennem de sidste år er uafgjort ofte forekommende, hvis ikke det er lørdagens gæster der trækker det længste strå og en sjælden gang værterne.

Men som tingene har udviklet sig i Kvalifikationsrækken pulje 2, skal der 3 point ind på kontoen, en sætning der ofte er tastet, men som bærer på så meget sandhed i vor nuværende situation.

Vi indtager den 5. Plads der som tingene ser ud lige nu giver redning, men Aalborg Boldspilklub er kun en pind efter og Dalum IF er 3 efter, så tingene kan hurtigt ændre sig til det noget værre, så skal vi hen og håbe på vest pulje sejr i toer kampen, så giver 6. Pladsen også redning, men lad os nu afgøre det selv.

Den gode nyhed er at vi stiller i bedste opstilling, Anders Eling og Easter er med igen, desværre er Mygind sat i skammekrogen efter sit røde kort i Ringkøbing. Kan vi så slå vestjyderne ?, ja for vi skal, ikke så meget at diskutere, finder vi takterne fra vor sidste 2 sejre kan vi slå alle, men vi kan også det modsatte, hvis vi ikke er der fra start.

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå