Lang tur til Ringkøbing

Udgivet: 22 maj, 2024

Ringkøbing Stadion lignede sig selv denne flotte forårs 2. Pinsedag, hvor hjemmeholdet og B1913 skulle have afgjort deres mellemværende, i DS Kvalifikationsrækken, hvor hjemmeholdet endte med en sikker 5-2 sejr efter at odenseanerne måtte spille med 10 mand det meste af 2. Halvleg.

På blokken står der noteret om 1. Halvleg: Alt i alt en halvleg der i den grad har stået R.I.F. på, B1913 virker spage, og chancer er ikke forekommende, hvorimod hjemmeholdet fører sig flot frem i hurtigt trav. Scoringen til 1-0 sker i det 45. Minut, hvor et indlæg fra vor højre side bliver headet i mål i det lille felt.

Det positive fra den halvleg står Kristoffer Madsen i målet for, med gode og sikre indgreb, og Christoffer Stryhn på højre back, med tacklinger en gros. Ellers virkede holdet under niveau og uden gejst.

2. halvleg dør lidt ud inden den rigtigt er kommet i gang, set med gæstebriller, for efter få minutters spil bliver der dømt straffespark til Ringkøbing og rødt kort til Mygind for en nødbremse. Det bliver 2-0 på straffesparket og så skal der virkelig til at ske ting og sager hvis dette skal ændres. Det bliver 3-0 i det 65. Minut, hvor forsvaret er fuldstændigt splittet og Frederik Pedersen har let ved at få de 307 tilskuere til at juble. Vi får reduceret til 3-1 med 20 minutter igen, efter et hjørnespark og lidt klumpspil får Stokke sendt læderet i nettet og reporteren får en kort overgang vilde fantasier om – Miraklet i Ringkøbing og Det store come back- Men med 10 minutter igen bliver den drøm opløst i det smukke solskinsvejr, da Ringkøbing lægger bolden op i hjørnet 4-1, det bliver 5-1 på et flot hovedstød med 8 minutter igen og så reducerer vi yderligere da Victor sætter bolden ind på en fin aflevering fra Benjamin, og så var det bal forbi.

10 mand eller ej, Deres udsendte tror ikke at det var kampafgørende, vi var der ikke denne mandag i Maj, mod et Ringkøbing hold som vi havde i vor hule hånd for få uger siden, hvor vi fyldte støvlerne ud alle mand og vandt 2-0, hvor det dobbelte havde være et mere rigtigt billede. Vi bibeholder vor 5. Plads, der giver redning, som tingene ser ud lige nu, Dalum IF tabte med vore cifre til VRI der også vil være med i redningslegen, mens Aab fortsætter med at vinde. Vi er et point foran Aab på 6. Pladsen og 3 foran Dalum på 7. Pladsen, men dagens gode nyhed, som det blev bemærket efter kampen, vi kan selv afgøre vor skæbne og det må jo så betyde en hjemmesejr mod Varde IF på lørdag, lidt af en vind eller forsvind kamp vil reporteren tillade sig at taste.

Cheftræner Daniel Piwodda:

Det bliver op ad bakke i 2. Halvleg, det positive er at vi gik ikke ned på kammeratskab, det bliver rodet til sidst, men trods cifrene er jeg ikke nervøs for vor videre skæbne, vi møder et hold det kører for, men jeg noterer mig at nye folk kommer i spil og viser karakter, lad det positive fylde.

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå