Tæt på et vigtigt point

Udgivet: 11 juni, 2024

I den første kamp mod Lyseng blev vi skilt ad i løbet af første halvleg. De var uhyre velspillende og havde masser af bevægelse, som voldte os store problemer. Det skulle vi forsøge at dæmme op for lørdag, da de kom på besøg. 

Ingen tvivl om at vi var undertippede og det vidste vi også da vi gik ind til kampen. Derfor var taktikken også at vi skulle fortsætte med at stå lavt på banen og forsøge at score på en omstilling. Med lidt held og hårdt arbejde lykkedes det os også at holde dem at score. Andrea, stolpen og manglende skarphed var grunden til at vi kunne gå til pausen med 0-0. 

I anden halvleg skulle vi fortsatte det hårde arbejde, men også forsøge at dæmme op for deres backs, som blev ved med at støde med frem i banen. Det lykkedes os delvist, men ned igennem venstresiden var det stadig lidt af et problem. Det blev heldigvis rettet til i løbet af halvlegen, inden at det gik galt. Presset blev større og større og med halvandet minut tilbage, fik Lyseng scoret det afgørende mål og vandt 0-1. Det var en flot defensiv kamp, hvor vi var så tæt på et vigtigt point, men der er masser at tage med til næste kamp ude mod ASA. Defensiven fungerede upåklageligt og kommunikationen var i top. I offensiven skal vi være bedre til at holde fast i bold og dermed give pauser til resten af holdet.

Kampens spiller blev Cecilie Nikolajsen. Hun lykkedes igen med et kæmpe løbearbejde og var i flere omgange nede og lukke huller i defensiven. Ud over det var hun en sikker opspilsstation, hvor hun formåede at flytte bolden og give os nogle af de ovennævnte pauser.


Læs også

En gang blå, altid blå