Sidste hjemmekamp i denne sæson 

Udgivet: 6 juni, 2024

Lørdag 8. Juni kl. 13.00 fløjter dommer Hans-Henrik Høite Hansen op til sæsonens sidste hjemmekamp, en kamp mod Århusianske VRI, som vi for få uger siden spillede 0-0 imod ude. En kamp hvor VRI var en mand mindre i en time, men formåede med fight og stærk fysik at hive et remis hjem. 

Efter sejren i Aalborg er det lysnet en del i tabellen, men ikke mere end at mørket hurtigt kan sænke sig, hvis vi skulle forlade bane 1 tomhændet og de øvrige resultater går os imod. 

Med en sejr er vi home safe og ingen kan tage 5. Pladsen fra os med 1 kamp igen, uafgjort kan også gøre tricket, men så skal vi lige se hvordan det er gået i de øvrige kampe. Det program der har vor interesse ser således ud: Dalum IF- Varde IF og Hedensted IF- Aab. 

Fra kampen i Aalborg er truppen blevet tilført : Alexander Mygind og Christoffer Stryhn Nielsen, ud med karantæne i en kamp er gået Mads Østergaard, sidstnævntes fravær vil altid være negativt, vedholdende højt niveau og driftsikker hvor end viceanføreren bliver placeret, alligevel vil tasteren af disse linier vurdere at vi samlet er lidt styrket i udtrykket, om det så kan kapitalisere sig i spil, mål og point må tiden vise. 

Søren Tolberg.  


Læs også

En gang blå, altid blå