På pinebænken til det sidste.

Udgivet: 24 juni, 2024 Forfatter: Søren Tolberg

B1913`s hold 2 er avanceret til DBU/Fyns Serie 1, efter en sæson med enkelte udfald, men med en tro på at det nok skal lykkes til sidst. Til sidst i den afgørende kamp i Stenstrup var der spillet bold i 97 minutter før at 1-2 sejren var en realitet.

Vi skabte os selv for mange problemer i 1. Halvleg ved at spillet i for lavt tempo, siger Søren Lehman i en kommentar til lørdagens kamp i Stenstrup. Vi får løbet for lidt skabt for få chancer og lulles ind i hjemmeholdets tempo. Et hjemmehold som vi plejer at have et godt tag på, i de seneste 3 kampe heder resultaterne i 13 favør, 6-1, 5-0 og 5-1, så måske var vi for sikre i vores sag.

Det bedste wake up call vi fik var da hjemmeholdet kommer i front efter 10 minutters spil i 2. Halvleg, så var det slut med nerver, tempoet blev øget og chancerne kom. Vi skal dog helt hen til det 74. Minut før der var balance, Stenstrup målmanden fumler med et ud spark og Anton Vølding får prikket bolden i mål. I begge halvlege har spilfordelingen heddet 30/70 i udeholdets favør og specielt efter udligningen kommer chancer på samlebånd, Stenstrup keeperen får gjort sin skade god igen ved at tage 3-4 100 procent chancer, så måske skal det slet ikke være.

På formodentlig den sidste mulighed i kampen lægges bolden højt og langt frem i Stenstrup feltet, Anton Vølding header til Mathias Riber, der ikke tøver med at sparke bolden i mål, og så kan der jubles for anden gang på få dage er sejren hentet hjem i overtiden. Tillykke til spillerne og teamet omkring dem, skal det lyde herfra.