Fodboldskole 2022

Pro Fodboldskole 2022

Udgivet: 2 februar, 2022 Forfatter:

Årets fodboldskole afvikles i uge 26 på Campusvej

Igen i år afvikler vi i samarbejde med Pro Fodboldskole en fantastisk fodbolduge med Jonas Borring som campleder. Fra den 27. juni til den 1. juli bliver der masser af sjov og læring omkring bolden på bane 2.

Pro Fodboldskolens koncept med fokus på læring i fællesskabet og sjov gennem læringen passer lige på vores tilgang til træningen i børnefodbolden. Hos os skal børnene spille fodbold for fodboldens, venskabets, fællesskabets og oplevelsernes skyld. Vi tror på at ved at have fodboldtræning med udgangspunkt i børnenes forudsætninger, og ved at skabe et godt sammenhold, kan vi være med til at danne fremtidens fodboldspillere og samfundsborgere. For os er det vigtigt at det er en positiv oplevelse at komme i klubben for ALLE børn. Derfor træner vi ud fra, at alle børn i årgangen skal have den samme træning, de samme muligheder for at træne, og samtidig have mulighed for at udfordre sig selv, når de er klar til det.

Vil i også afsted til årets fodboldskole så se mere og tilmeld jer her: https://pd.onlinebooq.dk/


Læs også

En gang blå, altid blå