Fridtjof Rosenbaum er ny mand i blåt

Udgivet: 25 juli, 2022 Forfatter:

Forberedelserne frem mod 2022/2023-sæsonen i Danmarksserien er undervejs, og arbejdet med at få truppen på plads til de fortstående opgaver er godt igang.

Den kommende sæson byder på en markant ændring af turneringsformatet, hvilket i første omgang betyder at der i efteråret venter et grundspil på hele 18 kampe, hvorfra de to bedst placerede mandskaber kvalificerer sig til et oprykningsspil i foråret 2023.

Der tegner sig et billede af en yderst kompetitiv og spændende række, som særligt forkæler det fynske fodboldpublikum med en masse sprængfarlige og publikumsvenlige lokalopgør.

Til at tage del i den fest styrker De Blå sig med 26-årige Fridtjof Rosenbaum der i de forgangene sæsoner har været en markant profil for sydfynske SfB/Oure FA.

Fridtjof Rosenbaum har fået sin fodboldopdragelse på akademiet i norske SK Brann Bergen, inden rejsen som 19-årig gik mod Danmark og Oure-skolerne, som siden er blevet skiftet ud med vores egen matrikel på SDU.

Hovedpersonen fortæller selv et par ord om baggrunden herfor:

“Jeg har haft en fantastisk tid på Sydfyn, men i takt med at jeg er flyttet til Odense og nu læser på SDU, må jeg sande at den lange transporttid ikke er holdbar for mig. Egentlig var jeg tæt på et skifte allerede sidste sommer, men jeg følte at det var svært at gøre på bagkant af en nedrykning. Nu har jeg hjulpet SfB op igen, og kan med en god følelse sige at jeg har været med til at aflevere klubben et bedre sted. Der er en masse unge spillere på vej dernede, så på den måde har jeg det også fint med at give plads til dem. Jeg har været længe i SfB/Oure, og været med til at rykke både op og ned, og følte også at jeg havde brug for at prøve noget nyt. Nu glæder jeg mig til at trække den blå trøje over hovedet, og samtidig få noget mere tid i hverdagen. Jeg har selv haft fornøjelsen af at spille mod B.1913 flere gange, senest i juni hvor vi jo tabte på Campus, og har altid kendt B.1913 som et hold der var svære at spille imod. Jeg har fået et rigtig stærkt indtryk af en ambitiøs klub, hvor spillerne har det godt. Jeg håber at jeg kan komme ind og bidrage med noget mere dynamik i offensiven, og selvfølgelig med nogle flere mål. Så kan det blive rigtig spændende”.

Jeg tror jeg brugte halvdelen af min taletid på begge taktikmøder inden vores opgør mod SfB/Oure her i foråret, på at snakke om hvordan vi skulle få lukket Fridtjof ned. Alligevel stod han for begge SfB scoringer imod os. Derfor glæder jeg mig selvsagt over at han nu skal spille på mit eget hold. Fridtjof er en spiller som vi længe har været varme på. Han har fart og mål i støvlerne, og samtidig en rigtig god energi, som jeg tror kommer til at falde rigtig godt ind i det omklædningsrum vi har. Nu var timingen rigtig for ham, og det er en spiller som jeg forventer kommer til at give vores offensiv et mærkbart løft.

Daniel Piwodda
Cheftræner

Den 26-årige nordmand har allerede tilsluttet sig de blå forberedelser frem mod den kommende sæson. Næste opgave her er torsdag aften hvor Dalum IF gæster Campusvej i en træningskamp der har kickoff kl. 18:30.

B.1913 indleder sæsonen lørdag d. 6 august hjemme på Campus, hvor Ringkøbing IF kommer på besøg.


Læs også

En gang blå, altid blå