Ferieramt besætning hejste sejlene igen

Udgivet: 29 juli, 2022 Forfatter:

0-0 mod Dalum IF torsdag aften

Kampfakta:

Boldklubben 1913 – Dalum IF 0-0
Startopstilling: 
Victor Vobbe – Andreas Jakobsen – Troels Skræp – Alexander Mygind – Emil Jørgensen – Mathias Riber – David Easter – Mo Amin – Jonas Bendtzen – Fridtjof Rosenbaum – Nicklas Stokholm.
B.1913 var uden: Anders Eling, Mads Østergaard, Emil Bech, Andreas Carlsen, Benjamin Lassen, Sune Tychosen, Marcus Schwartz.

Torsdag aften spillede vort DS hold træningskamp mod Dalum IF. Vejret var med os og de ca. 150 tilskuere der var mødt frem for at se bold. De blev vidner til megen boldomgang og få chancer i en kamp hvor De Blå var eneste hold der undervejs fik nettene til at blafre, men hvor gæsterne ellers havde de mest nærgående forsøg undervejs. 

Hjemmeholdets besætning bar præg af ferie-afbud fra en stor del af den stamme som tegnede mandskabet i foråret, men det giver så mulighed for at nye unge føl kan vise sig frem for træneren.

B1913s tilhængere var på forhånd nok mest interesseret i at se nytilkomne  Fridtjof Rosenbaum, der er kommet til matriklen fra SfB/Oure. Og lad det være tastet straks, han bliver en stor gevinst for holdet, i den time han var på banen viste han et stort potentiale, som vil løfte hele holdet.

Deres udsendte syntes at hjemmeholdet startede bedst det første kvarter, men så fik Dalum spist sig mere og mere ind i kampen, kulminerende med en stor chance omkring den halve time, hvor Victor redder en med en flot fodparade. Den afsluttende del af første halvleg er det mest gæsterne der er på læderet, dog uden at det gav anledning til noter på blokken.

Der blev skiftet kraftigt ud i pausen, og set over hele kampen var der vel 18-20 mand som på skift var inde og ude for De Blå. I anden spilomgang bragte gæsterne sig frem til et par nærgående forsøg. Bla. et hovedstød på stolpen fra vores egen tidligere forsvarsspiller Emil Møller, der siden han forlod Campusvej i 2015, er blevet omskolet til angriber i barndomsklubben Aarslev.

Glædeligt gensyn.

Cheftræner Daniel Piwodda:

Det var godt at få lidt græs under støvlerne igen. Det blev en fin test, mod en fin modstander som trods svære betingelser gik friskt til opgaven. På samme vis vil jeg rose vores eget (på dagen) noget rekonstruerede mandskab, for at gå til opgaven med god energi

Daniel Piwodda
Cheftræner

For nuværende svæver det lidt i det uvisse om der når at blive flere træningskampe, publikum må holde sig orienteret via klubbens sociale kanaler.


Læs også

En gang blå, altid blå