Optakt – OKS gæster Campus Road

Udgivet: 16 august, 2022 Forfatter:

Onsdag aften kl. 18:30

Sommeren har i den grad ramt det danske land, og onsdag aften lægger Campus Road græs til det første af sæsonens mange lokalopgør.

I dette marathon af en efterårs-sæson hvor der spilles helt indtil første søndag i advent, er en konsekvens af den nye turnerings-struktur desværre at for at alle grundspillets kampe skal kunne nå at afvikles inden der danses om juletræet, så er der indskudt midtuge-runde, som af naturlige geografiske årsager betyder at lokalopgørerne her på på øen må lægges oveni hinanden. Det fynske fodbold-land byder derfor på hele tre lokalopgør i Danmarksserien samtidig onsdag aften. Ærgerligt for det fynske fodbold-publikum som ellers i den grad har vist sin interesse for Danmarksserien, men det er nu engang således det må være. 

Når dommer Hans Henrik Høite Hansen imorgen aften fløjter op kl. 18:30, så tager vores kollegaer fra B.1909 samtidig imod Marienlyst, mens TPI og Otterup også tørner sammen. 

Nu skal disse spalter ikke handle om alt det der foregår andre steder, men det må blot fremhæves som en ærgelig konsekvens af den nye struktur i Danmarksserien.

På vort eget græs tager vi imod OKS, som efter en flot anden plads i seneste sæson, med rette rækker ud efter en af de to billetter til oprykningsspillet. De bolchestribede okser er da også kommet habilt fra start, og indledte sæsonen med et kryds på udebane mod B.1909, mens Marienlyst fredag aften blev besejret med 3-2 på Østerbæksvej. Det må betegnes som en ganske fornuftig start for den nye træner Salih Kaya, der selv i en periode bar den blå trøje, i midten af 00’erne. OKS har de seneste par sæsoner udmærket sig som et hold med et højt scorings-gennemsnit, hvilket vi selv fik at mærke tilbage i april måned hvor de hele fire gange kunne hente bolden i vort net på Campusvej. 

Med undtagelse af dette opgør, har de to mandskaber gennem de seneste sæsoner spillet stort set lige op, hvis man kigger henover det samlede regneark. De seneste to sæsoners opgør har budt på tre uafgjorte kampe, og en sejr til hver af mandskaberne, ud af de fem indbyrdes opgør i Danmarksserien. Hvor godt et pejlingsmærke dette er for det som skal foregå onsdag aften, må stå hen i det uvisse, men det indbyrdes kendskab mandskaberne imellem må betragtes som værende solidt, hvormed ingen af aktørerne bør kunne blive overrasket over hvad der venter dem ovre på den anden side af midterlinjen onsdag aften.

Efter en tung start på turneringen, så er vi sultne efter at komme på tavlen igen. Vi begynder langsomt at have de fleste ferierende spillere hjemme igen, og vi har derfor en del vi skal have indhentet her i turneringens begyndelse. 

Der venter os tre spændende lokalopgør i de næste tre kampe, og her skal vi selvfølgelig have meldt os ind i turneringen. Jeg så mange positive tendenser i lørdags i Hedensted, og det er noget vi skal ud og bygge videre på onsdag aften mod OKS. Kendskabet til modstanderen er fint, og vi har en god fornemmelse af hvad der venter os.”

Daniel Piwodda
Cheftræner

Der er kampstart 18:30 på Campus Road – vel mødt!


Læs også

En gang blå, altid blå