Sent point-tab lørdag ved Marienlyst-centret

Sent point-tab lørdag ved Marienlyst-centret

Udgivet: 21 august, 2022 Forfatter:

Kampfakta:
Boldklubben Marienlyst – Boldklubben 1913

2-2 (0-1)

0-1
 Nicklas Stokholm (7.)
0-2 Jonas Bendtzen (85.)
1-2 Frederik Rasmussen (87.)
2-2 Umar Beriev (95.)

Det var en noget decimeret B.1913 trup der drog afsted mod Marienlyst-centeret denne lørdag i august 2022. Deres udsendte måtte til dagen lige tage en runde om banden for at få navnene på de forskellige blå aktører, som løb og varmede op inde på banen. Omstændighederne gav os flere debutaner, som for første gang skulle prøve kræfter med danmarksserie-fodbold, og så måtte assistent-træner Frank Nielsen træde i støvlerne og direkte ind i startopstillingen for første gang i tre år. Bedst som vi troede at udfordringerne ikke kunne nå nye højder, måtte cheftræner Daniel Piwodda også melde fra grundet sygdom. Holdet blev derfor ledet inde fra banen, af genkomne Frank Nielsen.

Det tilbageværende og sammenbragte hold så dog ikke ud til at lade sig slå ud. I hvert fald kom de godt ud ad starthullerne, for efter syv minutters spil lægger Mathias Jørgensen, der på dagen måtte spille en noget uvant position som højre back, en bold i dybden, til en fremadstormende David Easter, der kigger op og ser Nicklas Stokholm inde foran målet, et hovedstød og de blå gæster er i front med 0-1.

Ellers kan Deres udsendte rapportere at det for det meste er de hvidblusede 100 års jubilarer der er på bolden, hvilket betyder en del arbejde for de bagerste, men uden at Victor i målet måtte ud i de store anstrengelser. Et par enkelte langskud som han beherskede med sikker indgriben der spreder ro i de bageste geleder. Den rekonstruerede blå bagkæde, stod godt imod, anført af træner Frank, indtil han måtte udgå med en rygskade. I den modsatte ende af kunstgræsbanen er det Fridtjof, Stokholm og Bendtzen der har tiltag, som det hedder på moderne mellemleder sprog, til at fordoble scoringen. Når først bolden skiftede fødder havde vores offensive folk oceaner af plads at boltre sig på, og det var i et par omgange tæt på at sætte den elektroniske måltavle på yderligere arbejde.

Vi er i gang med anden halvleg der kører videre i samme kunstgræs fuge. Hjemmeholdet spiller meget rundt med bolden og gæsterne lurer på at komme ned til Marienlyst målet i ekspres fart. Marienlyst forsøger sig med en masse indlæg fra siderne, og Stokholm er alene igennem med et kvarter igen, men hans ellers yderligt placerede skud reddes dygtigt af Marcus Sørensen i Marienlyst målet.

Fridtjof Rosenbaum er et stort aktiv at have på sit hold, han kan ene mand ændre tingenes tilstand med sine drible og skudevner, igennem kampen har han allerede givet flere smagsprøver, det gør han så nu igen med seks minutter igen på det elektroniske ur. Han tørrer sin oppasser og skyder mod mål, rammer stolpen så læderet ryger ud for fødderne af Jonas Bendtzen, der forstår at sætte en strakt vrist til bolden så den suser i nettet 0-2 med fem minutter igen af den ordinære spilletid.

Tre minutter senere får hjemmeholdet reduceret efter et kort hjørnespark, 1-2 og så levede kampen pludseligt igen. I næste moment er Fridtjof pludselig helt alene igennem fra midten af banen og burde vel her have snøret sækken, men hans skud sniger sig forbi den forkerte side af stolpen. Selvom bolden hovedsageligt var på hvid-strømpede fødder, var det nogle gevaldige muligheder som hjemmeholdet tillod De Blå at få i den anden ende.

I femte minuts overtid får Marienlyst et direkte frispark lige udenfor vort straffesparksfelt, det er vor gamle ven Umar Beriev der hamrer bolden ind bag Victor i målet og så er det remis 2-2, som kampen slutter med.

Den første reaktion er ærgrelse, naturligvis er det det, oppe med to mål så kort tid før, og så 2-2, men når nu indtrykkene er fordøjet må man også erkende at værterne havde bolden meget, Marienlyst er et godt fodboldhold, som vi matchede med en mandfolkeindsats, der med lidt flere af de der berømte marginaler kunne have tippet det hele vor vej.

I omklædningsrummet var det assistenttræner Frank Rust Nielsen, der førte ordet, da cheftræner Daniel Piwodda lå feber-ramt i sengen.

Det er fedt for mig at jeg kan stå her og sige til jer fra mit inderste, at jeg er stolt af jer, i fylder meget over hele banen, i løber for hinanden og gør det i får besked på og arbejder med de midler som vi har. Mere kan vi ikke forlange af hinanden. Det var svære betingelser i dag, men op med hovederne, i gør det rigtige og så er det sgu bittert at tabe i overtiden på en dødbold. Normalt kører vi den her slags kampe hjem, men i dag løber vi tør for mandskab og kræfter. Der er fridag i morgen men på mandag ser vi frem mod næste kamp

Frank Rust Nielsen

Næste kamp er mod B1909 ude Lørdag 27. August kl. 14.00


Læs også

En gang blå, altid blå