Optakt: Turen går til Marienlystcentret

Turen går til Marienlystcentret

Udgivet: 19 august, 2022 Forfatter:

Ovenpå onsdagens sejr hjemme mod OKS, så venter der her tre dage senere allerede den næste opgave i kalenderen. Turen går til enden af Windelsvej i den nordlige del af skibhuskvarteret, hvor 100 års jubilaren Marienlyst har dækket op til bord.

De to mandskaber krydsede klinger tre gange i seneste sæson, hvor Marienlyst sluttede på en flot tredje-plads, fire point foran os selv. De indbyrdes opgør bød indledningsvis på en 3-2 sejr til Marienlyst, mens De Blå sejrede med hhv. 3-1 og 3-0 i det to seneste opgør.

Marienlyst er kommet ganske fornuftigt fra land i indeværende sæson, med to sejre ud af tre mulige, kun besejret af vores venner fra onsdag aften OKS. Senest blev det for Marienlyst til en 2-4 sejr på udebane hos B.1909, og holdet har i turnerings første tre kampe noteret sig for hele 8 scoringer. Det vidner om et hold med mærkbare offensive kvaliteter.

Selv kommer vi til kampen med tre friske point i bagagen, ovenpå onsdagens sejr, men bedst som vi troede at der nu var ved at være samling på tropperne, så kigger cheftræner Daniel Piwodda igen ind i en noget decimeret holdudtagelse, hvor der må ses bort fra spillere som Anders Eling, Emil Peter Jørgensen, Emil Bech, Mathias Knudsen, Sune Tychosen mfl. Omvendt giver den slags situationer, muligheden for at andre kan byde sig til. 

Dommer lørdag middag er Ünal Korkmaz, og han blæser første gang i fløjten kl. 13:30 – vel mødt!


Læs også

En gang blå, altid blå