Optaks: Varde IF gæster Campus

Varde IF gæster Campus

Udgivet: 2 september, 2022 Forfatter:

Lørdag kl. 13:00

Efter tre lokalopgør mod hhv. OKS, Marienlyst og B.1909, venter der lørdag eftermiddag vestjysk besøg på Campus Road. Varde IF, der har været fast inventar i Danmarksserien siden 2014 er efterhånden en velkendt modstander for de fynske hold i kreds 3.

Syv point i de seneste tre kampe må for De Blå siges at være ganske godkendt, i en periode hvor cheftræner Daniel Piwodda har været udfordret på mandskab. Nu venter der fire hjemmekamp i træk på eget græs, i en September måned som vil give en indikation af, hvilken vej pilen skal pege for De Blå i denne sæson. 

Gæsterne fra Varde IF indledte sæsonen med at ekspedere TPI ud af pokalturneringen, mens det i Danmarksserien foreløbigt er blevet til en sejr over Hedensted IF, og nederlag til hhv. Ringkøbing IF, Marienlyst og OKS.

Vestjyderne var ligeledes i aktion i midtugen i pokalturneringen hvor det blev til et smalt 0-2 nederlag til Aarhus Fremad, som er tophold i 2. Division, så De Blå skal passe på med at lade sig snyde af den øjeblikkelige tabel hvor Varde IF indtager sidstepladsen. Varde IF er et mandskab som De Blå gennem de seneste sæsoner har haft det ganske svært med at knække, og det er efterhånden svært at holde styr på hvor mange gange disse indbyrdes opgør er endt 0-0 eller 1-1, eller med en et-måls sejr til et af de to hold.

Ovenpå et par udfordrende uger, kan cheftræner Daniel Piwodda glæde sig over at få Emil Peter Jørgensen tilbage i kamp igen, ligesom Alexander Mygind igen er til rådighed. Benjamin Lassen er for første gang i et år, indlemmet i kamptruppen ovenpå sit grimme benbrud i sidste sæsons lokalopgør mod B.1909. Ift. sidste weekends kamp glider Mathias Knudsen & Tobias Holt ud af truppen.

Dommer Andreas Halkjær fløjter op kl. 13:00 – vel mødt!


Læs også

En gang blå, altid blå