Endnu en point-deling

Otterup B&IK vs B1913

Udgivet: 20 november, 2022 Forfatter:

Kampfakta:

Otterup B&IK – Boldklubben 1913 1-1 (1-1)
0-1 Mathias Riber (23.)
1-1 Rasmus Christoffersen (33.)

Advarsler:

Emil Bech, Julío Azevedo, Emil Peter Jørgensen (B.1913), Oliver Stokholm, Mads Andersen (Otterup B&IK)

Referat:

Deres udsendte kørte mod Otterup med et håb eller en forventning om at udeholdet fra Odense ville stemple ind i turneringen igen, gerne med en sejr, eller hvis dette ikke kunne lade sig gøre, så med en tilkendegivelse af at man vil dette her, og at sidste uges fravær i Brabrand ikke gentager sig.

Sejren udeblev desværre, men vi fik indsats og spil, chanceproduktion, kombinationer, boldsikkerhed og ditto erobringer der peger væk fra vor nuværende placering. Straks fra start var der vilje at skue hos de signalgrønne fra B1913, kombineret med ovennævnte kvaliteter var det med en vis ro at journalisten gjorde sine notater om det ene B.1913 tilbud efter det andet, det måtte være et spørgsmål om tid inden der kom et mål. Den tid varede 23 minutter, så fik Mathias Riber bragt udeholdet i front via et tørt hug, der strøg ind helt ude ved stolpen 0-1, så er vi i gang.

Det her boldspil som vi er nogen der bruger en del tid på, har det med ofte at være meget charmerende, overraskende og komme bag på selv de mest indsigtsfulde. Gæsterne fra Odense har styr på spillet over hele banen, og i et par situationer er 0-2 meget tæt på at blive en realitet, men det sidste kvalificerede touch mangler. Og når det ene hold maser på og ikke kan få scoret, gør modstanderne det, Otterup har været sjældne gæster i B.1913’s felt, og har endnu til gode at blive farlige, det sker så efter 33 minutter hvor et indlæg fra vor venstre side, havner modsat, hvor en Otterup angriber lægger bolden ind i B1913 målet på det jeg vil kalde et følt spark, yderligt og velplaceret 1-1.

Resten af halvlegen er det fortsat gæsterne der er tættest på, Fridtjof, Stokke og Emil Peter er hver på deres vis tæt på at genoprette føringen, men det bliver ved 1-1 ved pausen.

Anden halvleg bliver lidt en kopi af første, Otterup er lidt mere med i boldomgangen, men formår ikke at blive farlige, hvorimod gæsterne maser på for en scoring, maser på skal forstås derhen at der ikke er tale om ensidigt spil med høje bolde ind i feltet og den slags, det sker også, men der er variation i angrebene og tålmodighed, kvaliteter som moderne trænere hylder ved en hver lejlighed. Og der var muligheder, men ofte var der også en Otterup forsvarer der fik tacklet eller også var den nordfynske panter i form af målmand Kim ”TV” Larsen på sin målmandspost og tog det han skulle og lidt til. Vi må tage til takke med 1-1 og så vil onde tunger spørge, hvem skal vi slå når vi nu har mødt de tre nederste hold i tabellen uden at vinde?Mit bedste bud vil i tastende stund være TPI i Paarup Parken på lørdag, bevares vi kommer op mod en meget mere kvalitativ modstander, men vi har i momenter set at kvaliteten i holdet bestemt er tilstede, hvis ellers viljen også er.

Varde IF vinder sidst på lørdagen 0-1 i Brabrand og kommer a point med os, men med en lidt dårligere score, så det snerper til. Indstillingen fra Nordfyn skal med til det vestlige Odense på lørdag så tror skribenten sejr.

Lige nu er vi skuffede, men vi må fokusere på det gode i kampen, vi kalibrerer chancer til mindst 3-4 mål, vi har mange gode løb, vi dominerer i 80 minutter af kampen. Indimellem har vi lidt for mange berøringer, men formår at holde dem væk fra chancer gennem hele kampen, og de scorer på deres eneste chance gennem hele kampen. Vi viste vi en meget bedre indstilling end i Brabrand i sidste uge, og når ellers indstillingen er der, så spiller vi i perioder faktisk noget ganske fin fodbold

Daniel Piwodda
Cheftræner

Næste kamp, efterårets sidste, er mod TPI  lørdag d. 26. November kl. 14.00 i Paarup Parken


Læs også

En gang blå, altid blå