Testkamp mod B.1909 torsdag aften.

Udgivet: 21 februar, 2023 Forfatter:

B1913 spiller torsdag aften en hurtigt planlagt træningskamp mod B.1909 på Gillestedvej.
Kampen fløjtes op kl. 18:00.

Cheftræner Daniel Piwodda har gjort sig følgende tanker om torsdagens test-kamp:

Lige nu er vi stadig i en fase hvor det handler om at få de nødvendige kilometer i benene, og derfor var det en fin mulighed der opstod, på hvad der ellers ville have været en normal træningsaften. Vi har af forskellige årsager en en del spillere som ikke er til rådighed lige netop på torsdag. Tre af dem er på udenlands-tur, men så giver kampen mulighed for at vi kan prøve nogle alternative ting af. Det er også det som træningskampe skal bruges til. Samtidig har vi kamp allerede igen lørdag, så kampen torsdag giver også anledning til at få roteret lidt i truppen

Daniel Piwodda
Cheftræner

B1913 må se bort fra Victor Vobbe, Fridtjof Rosenbaum, Nicklas Stokholm, Andreas Carlsen, David Easter, Alexander Mygind & Benjamin Lassen. 

Som benævnt spiller B1913 allerede igen på lørdag i Otterup, i en kamp som har kampstart kl. 13:00. Yderligere gøres opmærksom på at den planlagte træningskamp lørdag d. 4 marts mod Marienlyst, er blevet flyttet til fredag d. 3 marts.

Det præcise kamptidspunkt er ikke fastlagt, og vil derfor blive meldt ud så snart der er afklaring herpå.


Læs også

En gang blå, altid blå