Liv og glade dage i hallen til B1913 Kidz Cup

B1913 Kidz Cup 2023

Udgivet: 22 februar, 2023 Forfatter:

Indendørs kan noget helt særligt, og vores stævneweekend den 11.-12. februar for årgangene U8 til U13 havde alt det man forbinder med fodbold i hallen. Der var masser af flot teknisk spil, tætte og spændende kampe, en intensiv stemning blandt alle deltagerne der var klemt sammen mellem bande og væg, og selvfølgelig masser af pommes fritter og hygge i Café 13.

Man kan vel sige at vores genopstandne børne- ungdomsafdeling efterhånden er ved at være rutineret i afviklingen af stævner. Det især fordi vi har været dygtige til at tage udfordringer som få voksne frivillige eller de forgangene års coronarestriktioner op, og har kunnet tilpasse os disse for som en af de eneste klubber i landet i den periode, at kunne give børnene den gode fodboldoplevelse, det er at være afsted sammen i fællesskabet.

Nu er vi vokset dertil hvor frivilligheden bare kører ved vores arrangementer. Forældre fra alle årgange byder ind, men lige ved dette stævne var det U13 forældrene der fik lov til at trække læsset. Til gengæld udløste deres indsats et stort tilskud fra klubben til årgangens Italientur i efteråret. At vi er godt kørende på de frivillige var noget de 70 deltagende hold fra Fyn, Jylland og Sjælland, med samlet over 500 spillere plus deres forældre kunne mærke. Der var store smil over hele linjen, og masser af tak fra trænerne for et vellykket og godt gennemført stævne, og det er helt sikkert at mange kommer igen til februar næste år. 

Rent faktisk ville vi hvis vi havde en hal mere til rådighed, kunne have haft endnu flere hold med og have lavet to en-dags stævner på niveau med de helt store indestævner ude i landet. I samtlige rækker var der ventelister og trænere vi desværre var nødt til at skuffe i forhold til deltagelse. Det betyder at vi igen har fået opbygget et omdømme, om at B1913 har styr på det med stævnerne, og at det giver en god oplevelse for børn og forældre at deltage.

At kunne samle klubber fra hele landet til vores stævne, er selvfølgelig noget der er med til at give nogle sportslige oplevelser for børnene, når de får lov til at spille mod hold som de normalt ikke møder. Årets stævne kunne dog også noget helt særligt i forhold til at samle lokalområdet. For første gang havde vi hold med fra vores to gode naboer B67 der stillede op i U13 rækken og Holluf Pile der var med i hele 3 rækker. At have et godt naboskab og derved grobund for samarbejde på tværs er vigtigt i disse tider, hvor fodbolden er presset af gaming, curling og en masse sportsgrene. Og en hyggelig ramme som vores stævne, gav muligheden for en masse gode snakke om hvordan området kan vinde på at vi alle snakker lidt mere sammen henover hækken.


Læs også

En gang blå, altid blå