5-­1 sejr i sæson debut for 2. holdet

Udgivet: 10 april, 2023 Forfatter:

Det var ukendt land, sådan som Deres udsendte var bekendt med Stenstrup IF og den historik alle klubber har på den ene eller anden måde. End ikke adressen Skolevej 3, var kendt fra tidligere opgør, som tilskurer eller aktør. Klubbens storhedstid ligger tilbage i 1950èrne, hvor Fynsserien var fast status ligesom optræden på Tipskuponen skete to gange i samme tidsrum mod Vejle Boldklub og Helsingør IF i pokalturneringen. Mange ældre læsere vil også nikke genkendende til Boris Christensen, som fik en hel del kampe på B1909’s 1. hold omkring 1960, men som trådte sine første støvler i Stenstrup IF.

Nutiden heder kvalifikation til serie 1 kreds 1 og dagens modstander B1913 er for første gang dette forår i kamp om point, hvor imod Stenstrup tyvstartede for en uge siden med at vinde ude over SfB med 5‐1. Reporteren må med skam meddele at kampen var et kvarter gammel da han indfandt sig på anlægget og kunne få oplyst at gæsterne førte med 0-­2 på mål af Edo og Kirkegaard. Det der var at skue var et signalgult udehold der forekom hurtigere og mere sikre på bolden end det mere sindigt spillende Stenstrup hold.

Den pæne dominans fik reporteren til at tænke at kampen virkede afgjort allerede på dette tidspunkt, en tanke der måske også er groet i hovedet på 13 spillerne og så kan det pludseligt blive en anden kamp. I det 37. minut kommer der et højt indlæg ind i 13’s felt, som Lucas Schwartz ser ud til at have styr på, men i aktionen løber han ind i en Stenstrup angriber, taber bolden og så står det 1-­2 og spændingen er genskabt.


Lad det være tastet med det samme, det blev aldrig spændende, det blev 1-­3 5 minutter inde i 2. halvleg ved Stokholm og samme spiller gjorde det til 1‐4 efter 20 minutter inden Hjorth sluttede scoringsmæssigt af med et kvarter igen ved at nette til 1‐5 på straffespark.

Set over hele kampen skulle/burde kampen være vundet med et par yderligere scoringer, men igen vinde så stort ude i første kamp med et 2. hold, som indeholder flere nye aktører, med potentiale, så må pressen og træner Søren Platz være tilfredse.

Kampens store spiller var så afgjort B1913’s Louis Addo, der gjorde god brug af sin fysik og hurtighed til gentagene gange at spille Stenstrup forsvaret tyndt. I forsvaret huserede Hjorth og på midtbanen kreerede Edo med sædvanligt overskud.

Næste kamp hedder Hesselager Fodbold hjemme fredag 14/4 kl. 18.30.

Forfatter: Søren Tolberg.


Læs også

En gang blå, altid blå