B1913’s Old Boys bestyrelse rejser til Rio De Janeiro.

Udgivet: 1 april, 2023 Forfatter:

Her lørdag d. 1. April er den samlede Old Boys bestyrelse i klubben draget på langfart til Rio De Janeiro i Brasilien.

Turen er planlagt til at vare en uge, men hvis vejret er med os kan det være at vi tager en uge mere udtaler kasserer Georg Christiansen.

Vi har fundet nogle meget billige afbuds billetter hos April Tours, der via Påskeøerne flyver os til Rio.

Levestandarden i Brasilien er stigende, og der er et udtalt ønske om at eftergøre den skandinaviske fodboldkultur med at være aktiv i fodboldspillet også efter den første ungdom er overstået og således skabe en pendant til det system vi har i Danmark under DBU og på Fyn under OB70, hvor mange er aktive højt oppe i pensionsalderen. Med deraf følgende livsglæde og fysisk velvære, der igen er med til at holde typiske aldersrelaterede sygdomme på afstand.

Helt præcist er det favellaen – Rocinha – der er genstand for besøget, bestyrelsen er blevet inviteret af klubben FC April Bufon, der gerne vil have opbygget en kluborganisation efter Dansk forbillede.

Modsat kan vi som forkælede vesterlændinge måske adoptere noget af den begejstring, der bliver lagt for dagen og udnyttelsen af de beskedne faciliteter der er til rådighed, ofte med stor fantasi i øvrigt.

Bestyrelsen skal bo på det beskedne turisthotel First April Hotel, Abril Calle no. 13, 20010 Rio De Janeiro hvis nogen ønsker at berige os med postkort.

Old Boys Bestyrelsen


Læs også

En gang blå, altid blå