Vi mangler lige det sidste, 2-0 nederlag til TPI.

Udgivet: 20 marts, 2023 Forfatter:

Det var med en vis optimisme i sindet at Deres udsendte  drog mod  Odense NV for at se  vort 1. Hold mod DS kval. Rækkens nr. 1 TPI. På papiret forårets sværeste kamp, men med efterårets opgør i frisk erindring, kunne det være at vi kunne få noget med hjem til brug i bundkampen.

De første 20 minutter var en del på hjemmeholdets fødder at læderbolden blev spillet rundt, men som halvlegen skred frem kom gæsterne mere med i spillet og der blev en ganske lige kamp at skue.

B1913 startede med en 4 backkæde bestående af : Frederik Humlegaard, Emil Bech, Emil Peter Jørgensen og Atli Geir Gunnarsson, på midtbanen huserede Easter og Østergaard og de offensive opgaver lå på Jonas Bendtzen, Benjamin Lassen, Fridjof Rosenbaum og Andreas Carlsen.

Kampens kedelige højdepunkt indtraf efter en halvtimes spil, vores målmand Victor V Larsen, beskadigede sit venstre knæ så meget at han måtte lade sig udskifte og blev erstattet af Marius Gøggerle, der er kendt med forholdene fra efteråret og forårets træningskampe.


Med få minutter igen af 1. Halvleg fik TPI scoret, efter et hjørnespark blev bolden headet ind tæt under mål. Det kunne såmænd have blevet endnu værre i sidste minut af halvlegen, en TPI angriber formår at sparke en hoppende bold over mål i helt fri position, der var heldet med.

Til de sidste 45 minutter ændrer udeholdet på sin opstilling, Atli Gunnarsson skubbes op på midtbanen, som er hans foretrukne spillested, dette giver at B1913 er i større boldbesiddelse og chancerne begynder at komme. Det er ikke tilbud i direktør klassen, men kapable muligheder, der med sol og vind i ryggen ændrer fodboldkampe , men ikke denne lørdag i Marts.

Med 20 minutter igen falder vel egentligt afgørelsen, TPI er i angreb i vor højre side, og fra bag linien spilles bolden fladt ind foran mål, hvor en bred inderside får den til at havne i netmaskerne bag Marius, hvor er fodbold enkelt når man har masser af point og mentalt overskud til at føre sine ideer ud i livet, dygtighed er der også nogen der kalder det.

Gæsterne har sendt nye aktører på banen, Troels Skræp er flere gange ved at heade reduceringen ind, Julio Azevedo har et bud på en scoring, ligesom Andreas Carlsen har det kort før udskiftningen. Sådan en reducering kan give vinger, men det skulle altså ikke være i dag.

Der var debut til Atli Gunnarsson, Islænding med nogle ungdomslandskampe i bæltet, er tiltænkt en rolle på midtbanen, har sidst spillet i Dalum IF.

Geg står her efter kampen med lidt af en arrrghh følelse, ville vi ikke mere end det vi viste i dag, vi skal ikke blot spille pænt, vi skal også være mere på og udvise galskab. Vi er for flinke i mange situationer, feks. Ved dødbolde, der venter vi på at TPI får sig organiseret, sæt hurtigt i gang må være devisen. Vi må op i sadlen igen, og undskyld så gode var TPI heller ikke, nu kan vi se frem til hjemmekampen mod OKS 1. April på græs.

Daniel Piwodda
Cheftræner

Forfatter: Søren Tolberg.


Læs også

En gang blå, altid blå