Hårdt tilkæmpet 0-­1 sejr over B1909.

Hårdt tilkæmpet 0‐1 sejr over B1909

Udgivet: 12 april, 2023 Forfatter:

Mål ændrer fodboldkampe, sejre løfter fodboldhold til nye præstationer, lad os håbe at tirsdagens sejr på Gildestedvej er startskuddet til et pointgivende forår 2023. Vi trænger til bare en lille stime.

Skabelonen var lidt den samme, som for en lille måned siden, hvor vi sidst var på besøg hos B1909, dengang til en træningskamp. Hjemmeholdet har læderet det meste af tiden, udeholdet laver flest mål, dengang vandt vi 1‐3 i aftes 0‐1. Set over hele kampen er der spille og chancemæssig fremgang at skue, men det er stadig B1909 der er spilbestemmende.

Hjemmeholdet er tæt på allerede efter 3 minutter, hvor Nicolai Frederiksen er tæt på at runde 13 forsvaret, Lucas Schwartz i 13 målet får gjort vinklen for lille så bolden går ved siden af. Ude på banen bliver der kæmpet om hver en bold, det er dog, som tidligere refereret B1909, der har styr på fodboldspillet, mens B1913 prøver at sætte angriberne i scene med dybe stikninger, som ikke altid lykkes fordi 09 forsvaret er dygtige og påpasselige.

B1909 har igen en stor mulighed med 3 minutter igen af 1. Halvleg, som modsvar rammer B1913 overliggeren på et hårdt skud af Jonas Bendtzen.

Efter et kvarters spil i anden halvleg har reporteren noteret på blokken: B1913 er mere med i spillet, indtil nu. Men det var kun for en stund, så var business som vi kender det fra de første 45 minutter. Hjemmeholdet maser på 13 målet, hvor Lucas Schwartz tager sig sikkert af det der kommer og hvor det øvrige forsvar, med anfører Emil Bech i spidsen, formår at holde hovederne kolde, og starte contra angreb, der var kærkomne pusterum for defensiven.

Med et kvarter igen er det Andreas Carlsen, der stryger af sted i bedste højre wing stil, spiller bolden skråt frem til indskiftede Stokholm, der uselvisk spiller bolden på tværs til Rosenbaum, som er helt fri, hans skud pareres af 09 forsvaret, men riposten lægger Rosenbaum koldt ind på hylden, 0-­1 med et kvarter igen plus 10 minutters tillægstid.

Det blev lange 25 minutter for de små blå sjæle, de 10 minutters tillægstid fandt kampens udmærkede dommer Lucas Gejbøl efter flere spillerstop, bla. et hvor Andreas Carlsen kommer til skade med knæet og må gå ud, det ligner et afbud til på lørdag. Kampens døende minutter, var overlevelse for det blå hold, der dygtigt og heldigt forsvarede den lille føring, mens det røde hold gjorde hvad de kunne for at åbne op.

Det holdt, set med blå briller, lad os håbe at det svigtende sammenspil er et udtryk for vores manglende spilpraksis, vi har i dette forår spillet 2 kampe, mens B1909 nu er noteret for 4, inden
rulleteksterne skal det lige med at i starten af 2. Halvleg, ramte B1909 tværrippen, mens B1913 havde et hårdt hovedstød der blev reddet på stregen.

Det holdt hårdt, og det var ikke kønt at se på, men jeg er stolt af jer, i fightede og sloges for hinanden gennem hele kampen, jeg er stolt af start elleveren og jeg er stolt af bænken, der kom ind og gjorde arbejdet færdigt. Bliv ved med at tro på jer selv, så løfter vi os som hold og så er det jo altid en fornøjelse at kunne besejre B1909.

Daniel Piwodda
Cheftræner


Forfatter: Søren Tolberg.


Læs også

En gang blå, altid blå