Hold 2 kvalificerer sig til finale pulje i ØB Cup.

Udgivet: 2 august, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

På forhånd kunne det godt se ud som om vort 2. hold var lidt overmatchet da programmet forelå til årets ØB Cup på Arkonavej.

Modstanderne var: Dalum IF, Kerteminde Boldklub og Søhus/Stige, klubber der alle slår deres daglige pasninger i Fynsserien. Men den 18 mand store trup gik friskt til sagen og spillede først 0-­0 mod Dalum, for efterfølgende at vinde 1‐0 over Kerteminde målscorer, Helberg. Slutteligt blev det til et 0-­1 nederlag mod Søhus/Stige.

Holdet spillede sit eget spil med boldbesiddelse og pænt med pasningsspil, det gav overvægt i spil mod Dalum og ligeligt fordeling af læderbolden mod de to andre hold.

Der blev spillet kampe af 2×20 minutter med 5 minutters pause, hvilket naturligvis gav basis for en hel del udskiftninger, men på intet tidspunkt gik kadencen ned. Reporteren kunne fylde sin regnvåde blok med navne på gode og løfterige indsatser men vil begrænse sig til: Louis Addo kæmpe indsats som på 1. holdet i lørdags, Ismail spiller meget solidt og får raget en masse bolde til sig, Nassim kan drible i en telefonboks, Andreas Juhl og Hjorth kører deres helt eget rutinerede spil med sikker boldomgang og adresse på afleveringerne.

Søhus/Stige vandt rækken med 9 point, vi blev toer med 4 af slagsen, mens Kerteminde og Dalum sluttede med henholdsvis 3 og et point.

Der er finale stævne nu på fredag d. 4. August fra kl. 18.00 Arkonavej 10 B.


Læs også

En gang blå, altid blå