Flot andenplads i ØB Cup 2023

Udgivet: 5 august, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Efter endnu en flot og helstøbt holdindsats kunne hold 2 konstatere at de var turnerings næstbedste hold, få sekunder fra at snuppe ”guldet”. Turneringens Benjamin voksede i den grad med opgaverne og kan se turneringen i serie 2 i møde med ro i sindet.

Netop ankommet til Arkonavej måtte Deres udsendte konstatere at tirsdagens vinder af vores pulje Søhus/Stige havde meldt forfald og var blevet erstattet af Dalum IF. Vores semifinalemodstander hed Munkebo Boldklub fra Serie 1, en modstander der var svær at score imod og som forstod at gøre tingene simpelt og stod godt i kæderne. Til fredag aftens kampe havde hold 2`s trup på 18 mand fået tilgang af fire 1. Holdsspillere, der typisk var på banen 2 og 2, en stor hjælp når det nu ikke kunne være anderledes.

Hjemvendte Mads Østergaard sørger for vores 1-0 sejr ved at gå solo fra sine to oppassere og lægge bolden over i det lange hjørne, her er der spillet ca. 17 minutter at 2. halvlegs 25 minutter. Vi burde have lukket kampen, men det formåede vi altså ikke.

Finalemodstanderen blev ØB, der i sin semifinale vandt 2-0 over Dalum IF. En finale der var meget jævnbyrdig og svingede frem og tilbage med muligheder til begge mandskaber. I foråret sluttede værterne på en flot 2. Plads i Fynsserien, vist nok den bedste placering i klubbens historie. Med 5 minutter tilbage af kampen bringer Jamal os i front med et tørt hug fra kanten af feltet. Lige inden vor scoring har ØB et skud på stolpen og i de allersidste sekunder lykkes det værterne at udligne til 1-1.

Så skal der skydes straffespark og det var ØB bedst til, de vinder kampen samlet 5-3 og holdet kan få gavekort og pokal overrakt af MR. ØB Jørgen Andersen.

I kampen om 3. Pladsen vandt Munkebo med 6-0 over Dalum IF.


Læs også

En gang blå, altid blå