OKS kommer på besøg

Optakt til B1913 vs OKS

Udgivet: 30 august, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Inden vi får set os om er det matchday igen, denne gang er det en af oprykningsfavoritterne, OKS fra Østerbæksvej, der kikker forbi Campusvej.

Odense Kammeraternes Sportsklub har ikke fået den start som de selv og andre havde forventet af dem. Set på sidste års resultater og den trup de disponerer over har de også skuffet lidt, men det kan der selvfølgelig ændres på, det skal bare ikke være her i weekenden.

I DS kreds 3 ligger de to hol side om side, OKS er nr. 5 med 3 point og B1913 er nr. 4 med 7 point, når de 2×45 minutter er spillet ved vi lidt mere om holdenes nuværende indbyrdes styrkeforhold, havde kampen været på tipskuponen skulle den i den grad have en helgardering, det bliver atter umuligt at tildele favoritroller.

Efter nedenstående navnetræks mening har OKS så afgjort den bredeste trup i rækken, med et andet hold i Fynsserien, der efter en tung start sidste sæson sluttede som en sikker nr. 7 i rækken efter at have vundet det meste i foråret, en præstation der godt kunne indikere en top 3 placering i denne sæson. Dette er dog ikke tilfældet efter tre runder, hvor holdet har 3 point efter 3 kampe og ligger nr. 11.

OKS har i de sidste 6-8 år i den grad haft sportslig fremgang, mest synligt med seniorerne, der så sent som i 2015 vandt den ene serie 1  række og rykkede i Fynsserien, nu tippes 1. holdet  til en topplacering i DS og 2. holdet gør det samme i FS. Det er godt med optimisme, men endnu bedre når man har noget at have optimismen i.

For B1913`s vedkommende ser kliken ud til at være samlet, Jonas Bendtzen er tilbage efter bryllup og karantæne. Atli Gunnarsson  når desværre ikke at blive klar lyder signalerne på vandrørerne. Selv med Atlis fravær så er det måske i afdelingen for positive problemer at trænerteamet skal sætte navne på start elleveren og bænken.

Campus Vej Lørdag 2/9 kl. 13.00.


Læs også

En gang blå, altid blå