Kampen om 1. pladsen

KVS Kampen om første pladsen

Udgivet: 26 august, 2023 Forfatter: Toni Pedersen

Vi er nu 3 kampe inde i den nye sæson og efter en resultatmæssigt skuffende sidste sæson, er vi så småt ved at være ovenpå. På nuværende tidspunkt har vi 7 point, hvilket også er 7 point mere end vi havde på samme tidspunkt i løbet af foråret. Alligevel er vi skuffede over ikke at stå med maksimum point, da vi smed sejren i slutningen mod Lyseng.

Vores spil har været godt, men skarpheden manglede indtil vi mødte Kildemosen. Her lykkedes det meste for os offensivt, samtidig med at vi stod godt defensivt. 6 forskellige målscorer indtil videre. Det er et hold, der spiller for hinanden og hvor alle har noget at bidrage med.

De kommende 3 kampe kommer til at vise hvor langt vi er nået. Alle holdene ligger i den øverste halvdel, og det starter med Randers Q. Randers er kommet godt fra land, 7 point og har endnu ikke lukket et mål ind. De kommer også fra en 4-0 sejr, os mod Kildemosen, dem mod VSK Aarhus. Det bliver en test, men en som jeg er fuldt ud overbevist om at vi er klar til! Spillerne har rykket sig individuelt og som hold, og nu er vi klar til at vise det.


Læs også

En gang blå, altid blå