Pigerne er tilbage på banen

Pigerne er tilbage på banen

Udgivet: 1 september, 2023 Forfatter: Nils Kruse

Efter flere år med udelukkende drengehold, har vi i B1913 igen fået et børnehold for piger. I august startede vi et U7/8 hold hold op og selvom enhver begyndelse er svær, havde vi fra starten af 9 boldglade piger i 6-7 års alderen der mødte op til den første træning.

Efter et par uger, hvor spillere og træner virker til at være faldet godt på plads i træningen, tør vi godt være så friske og melde at vi er på vej til at få lagt grundstenen for at der igen fremover vil være træningstilbud for både drenge og piger i klubben. Ligesom med drengene bygger vi dog op nede fra og sætter nye årgange på efterhånden som børnehavebørn bliver til skolebørn.

Vores nye pigehold har fokus på fællesskabet og legen omkring bolden. De træner og spiller på børnenes præmisser, og trænerens og forældrenes ambitioner kommer i anden række. Hos os er der plads til alle piger, der elsker at spille bold og alle forældre der vil være del af et godt fællesskab.

Det skal dog nævnes at der lige nu kun er 3 pladser tilbage på holdet, så bor man i området og vil gerne spille i en lokal klub, er det med at kigge forbi til en træning og prøve fodbolden hos. Se mere om holdet og træningstider her U7/U8 Piger (b1913.dk)


Læs også

En gang blå, altid blå