Point tab i overtiden

B1913 vs OKS

Udgivet: 3 september, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Det føles som et halvt nederlag at se sejren fordufte i dommerens tillægstid, men sådan kan det gå, husker tydeligt for tre hjemmekampe siden mod Brabrand, hvor vi redder sæsonen i 5. Overtidsminut, sådan er der så meget, og ved nærmere eftertanke er uafgjort ikke helt ved siden af skiven.

Hjemmeholdet lagde godt ud mod OKS, med brystkasserne vendt i retning af okse målet og med et par nærgående hjørnespark som høst af anstrengelserne. I modsatte ende ville gæsterne også vise hvad de havde lært under træningen og en løs okse var tæt på efter 6 minutter. Deres udsendte har noteret på sin blok at begge mandskaber spillede uden håndbremse, hvilket afstedkom en afvekslende og seværdig fodboldkamp. Ligeledes er det noteret at ved det 20. Minut er det gæsterne der har et overtag, ligesom det er værterne der har taget teten i det 31. minut, den lå midt på banen lige til at samle op.

Og ligesom det kørte fornuftigt for dem med blå bluser på, er der en OKS angriber der snyder det meste af 13 forsvaret og lægger læderet over i det lange hjørne, et flot mål og meget typisk dagens gæster, der er velsignet med en række driblere, der kan en hel masse på egen hånd og  sammen med holdkammeraterne. Ganske få minutter senere er det ved at blive 0-2 men hjemmeholdet kan ånde lettet op.

Lige før pausen er der hjørnespark ved OKS målet og mellem venner og fjender ser kampens dommer, Serkan Korkmaz en OKS spiller have hånd på bolden, straffespark til B1913, som Emil Peter Jørgensen scorer sikkert på 1-1.

I anden halvleg bølger spillet også frem og tilbage, men det er ligesom om at gæsternes perioder med boldbesiddelse er oftere og længere, ikke forstået sådan at hjemmeholdet er presset tilbage, man er mere afventende nu end i 1. Halvleg.

Victor Larsen i 13 målet er ikke noteret på blokken for nogen store redninger, så han må jo ikke have haft nogen, men igen og igen så man de her dribler missiler fra OKS få tretten supporterne til at holde vejret. Midt i 2. Halvleg er der en situation foran okse målet, hvor det lykkes Emil Peter på en eller anden måde at liste bolden i mål helt ude ved stolpen, lidt ud af ingenting, et rigtigt centerforward mål. I de efterfølgende opdrifts minutter er hjemmeholdet tættere på 3-1 end OKS på remis, ikke forstået sådan at der er CEO chancer der bliver misbrugt, snarere fornuftige indlæg og placerede hovedstød, der på en god dag ikke bare rammer overliggeren.

Og så på et langskud helt ude ved stolpen, lykkes det OKS at få et point med hjem i det 92. Minut, ærgerligt men sådan er gamet. Og når nu røgen har lagt sig og hver er draget til sit kan man i skrivende stund konstatere at vi ligger nr. 2 et rigtigt godt udgangspunkt når man vil undgå nedrykning.


Læs også

En gang blå, altid blå