2 kampe, 4 point og kamp idag!

B1913 vs Odense Q, KSV

Udgivet: 5 september, 2023 Forfatter: Toni Pedersen

Den har stået på 2 svære opgør mod henholdsvis Randers Q og Fredericia. Den første kamp var en direkte duel om 1. pladsen. Randers havde hverken tabt eller lukket mål ind, inden vi bød dem velkomne på Campus Road.

Første halvleg blev en målrig affære, hvor vi lavede for mange fejl i defensiven, ikke mindst på grund af presset fra modstanderen. Randers kommer foran 0-1, inden Ruth scorer 2, det ene på straffe og Malle får udbygget føringen til 3-1. Vi bliver ramt af et gult kort og i den periode får Randers reduceret til 3-2 og 4-3, hvor Mela får scoret imellem. Flot offensivt, knap så godt defensivt. Anden halvleg får vi styr på aftalerne i forsvaret og med mål fra Metha, Freja og slutteligt Ruth igen, kan vi tage en fortjent 7-3 sejr.

Fredericia er en modstander vi notorisk har haft det svært mod og det blev heller ikke anderledes i weekenden. Vi var stressede i vores opspil og det førte til en del fejlafleveringer, som Fredericia nød godt. De sad konstant tæt på os og gjorde livet svært inde centralt. Ikke desto mindre kommer vi foran ved Freja efter et frispark, lidt mod spil og chancer. Fredericia får fortjent udlignet på et straffespark og stillingen er derfor 1-1 ved pausen.

Den bliver brugt på at få lidt ro på det hele og vi skal især være bedre til at orientere os, men også at bruge vores højreside, hvor vi havde plads til at udfordre. Det bliver bedre i anden halvleg, men Fredericia bringer sig alligevel foran efter et hjørnespark, som har været vores akilleshæl. Herfra ser det svært ud at få point med hjem, indtil et opspil i venstre bliver spillet over midten og ender i højre. Jose vinder sin duel og går mod baglinjen, hvor hun kan finde Ruth og udligningen til 2-2, som også bliver resultatet.

I aften står den på hjemmekamp mod Odense Q. Det plejer at være tætte kampe og denne gang er det nummer 1 mod nummer 2 i rækken. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at udbygge føringen i rækken og håber at se jer på lægterne.


Læs også

En gang blå, altid blå