TPI kommer på besøg

TPI kommer på besøg

Udgivet: 15 september, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Endnu en uforudsigelig kamp venter på Campusvej lørdag 16. September kl. 13.00 når den store forening fra 5210 kommer forbi, for at rette op på den hidtil magre høst af point.

Hjemmeholdet har revanche til gode for det smalle nederlag, der kom til veje i overtiden, på skud og hovedstød der blev rettet af  inden læderet lagde sig til ro i netmaskerne for at fortælle at det blå hold  måtte forlade Paarupparken tomhændede.

Om det så lykkes at revanchere det sidste nederlag er så en anden sag, umiddelbart ser det ”godt” ud, vurderet på de to holds nuværende placering – TPI ligger som nr. 10 med 2 point for 5 kampe, vi har 8 point som nr. 3 for samme antal kampe. Men belært af denne og de foregående sæsoner, skal man ikke lægge alverden i dette, alle slår alle når holdene møder med den rette indstilling og motivation, hver weekend har sine overraskelser at byde på i Kreds 3.

Forfatteren til dette skriv har ellers varme relationer til dagens gæster, sidst i 1990èrne trådte junior sine første fodboldstøvler til i TPI og senior blev træner for hans pode hold . Det holdt ved i et par sæsoner, så ville sønner spille en anden slags fodbold, den de spiller i Nordamerika. Det gør han for øvrigt stadig og så godt at han har spillet landskampe.

Hvordan stiller de blå så op på lørdag?, den viden der er tilgængelig via diverse telegrambureauer fortæller at: Stokholm, Benjamin Lassen og Mads Hansen skal ud og se fremmede horisonter, Atli Gunnarsson er stadig skadet. Og sundhedssektoren forventer ikke at Emil Bech og Oliver Knudsen bliver deres skader kvit. I kulissen står andre spillere klar og venter på at gøre deres entre på klubbens førstehold, så trænerteamet kan få syn for deres kvaliteter.


Læs også

En gang blå, altid blå