Næste kamp på programmet

Aarhus Fremad vs B1913

Udgivet: 29 september, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Næste opgave for vort 1. Hold i Danmarksseriens Kreds 3 hedder Århus Fremad ude lørdag d. 30. September kl. 14.00.

En uforudsigelig opgave, da der er tale om et reservehold til klubbens første hold i toppen af 2. Division, og alt efter antallet af skader og  karantæner er det forbundet med gætværk at forudsige holdets styrke. Men uanset hvad Fremad stiller med bliver det et kapabelt hold, der ofte har voldt os store problemer, senest vi mødtes i Aarhus vandt vi dog med 0-2 ( Bendtsen og Carlsen ) på AGF`s anlæg for øvrigt.

Århus Fremad har formået at etablere sig som nr. 2 i smilets by efter Aarhus Gymnastik Forening, og i de sene 90ere var de også oppe i superligaen i et par sæsoner. Klubben forsøgte sig med navnet FC Århus  gennem nogle sæsoner, men vendte så tilbage til rødderne der daterer sig tilbage til 1897, hvor klubben startede som en atletikklub, Aarhus Fodsportsforening ”Fremad”. Senere kom også håndbold til, inden fodboldafdelingen blev startet i 1947.

For vores vedkommende er der tale om den 3. Udebane kamp i sæsonen, de to første blev vundet (Hedensted og Dalum IF), så måske kan vi lægge 3 point oven i den nuværende sum på 9 og komme op og snuse til sup toppen for alvor. Og  hvilke spillere er så til disposition.

Anders Eling, Jonas Bendtzen, Benjamin Lassen og Mads Hansen er atter klar til at blive påført holdkortet. Fra holdkortet skal slettes til denne kamp, Victor Vobbe arbejde, Emil P Jørgensen private gøremål, Oliver Knudsen og Alexander Mygind er begge skadede.


Læs også

En gang blå, altid blå