Sidste tur med kliken i år

Optakt til Marienlyst vs B1913

Udgivet: 10 november, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

I andre af livets sammenhænge er det almindeligt at gemme det bedste til sidst. For B1913’s 1. Hold i DS kreds 3 er det om ikke det værste så den måske sværeste opgave der venter på lørdag 11/11 kl. 13.00, hvor Marienlyst Boldklub byder op til dans på egen bane.

Alligevel fornemmer reporteren at der er en lille flamme der blafrer i efterårs vinden, alle hold hæver sit niveau når de står overfor en dygtig modstander og allerede forgangne lørdag hævede B1913 deres niveau betydeligt fra hvad der tidligere er set i dette efterår, så måske ligger der en mulighed for en tidlig julegave. Men, inden man begynder at drømme den slags drømme, skal det være på det rene at det er rækkens suveræne tophold der står på den anden banehalvdel. Et hold der rummer så meget kvalitet på DS niveau, at det kun er deres egen indstilling på dagen der forhindrer dem i at vinde. Senest med et 1-0 nederlag til Dalum IF 21. Oktober, hvor Dalums offervilje matchede topholdet, der på dagen nok tog lidt for let på nogle ting, påstår forfatteren til disse linjer,   og samtidig en stor del af charmen ved dette boldspil.

Vi har blandede erfaringer fra Windelsvej 138, alt fra tennis nederlag over remiser til gode sejre og marginale nederlag, men oftest efter gode indsatser hvor holdet har løftet i flok, og her er vi fremme ved nøglen til en tidlig julegave.

Der skal løftes og holdes fokus, og spilles  eget spil som mod OKS for en uge siden, ellers kan de blå blive kørt rundt på dansegulvet af de boldsikre og drevne Marienlyst spillere, der med tanke på opgøret i September på Campusvej nok ikke forventer at de skal bestige noget bjerg.

Og hvordan ser så den blå trup ud til årets sidste kamp?. For en sjælden gangs skyld ser det ud til at samme trup som til OKS kampen er til rådighed, måske kan der blive flyttet lidt rundt, men ellers er truppen intakt fra sidste uges kamp.


Læs også

En gang blå, altid blå