Årets idrætsforening

B1913 er finalist til Årets Idrætsforening 2023

Udgivet: 12 december, 2023 Forfatter: Lars Eriksen

Som tidligere nævnt blev B1913 indstillet som én af 6 klubber til Dansk Idrætsforbund og Danske Spils Årets idrætsforening.

Det er en stor ære og med stolthed at der både er nogen af vores frivillige der på den måde finder klubben værd at fremhæve og at der bliver lagt mærke til det store arbejde, som en lang række frivillige hver dag gør for at skabe gode rammer for især børn og unge og værdsætter det forpligtende fællesskab som man er en del af når man er medlem i B1913 og endelig at juryen fandt motivationen så god, at vi blev finalist til årets idrætsforening.

Nu er afstemningen slut og vi kom desværre ikke med blandt de sidste 3 klubber, som kommer med til den endelige kåring i forbindelse med Sport Award i Herning d. 6. januar 2024, men vi glæder os over den megen positive omtale som det har medført med artikler i bl.a. Fyens Stiftstidende, indslag i TV 2 Fyn m.m.

Og ikke mindst vil vi takke de 629 som stemte på os.


Læs også

En gang blå, altid blå