Træningskamp i Morud endte 1-1

Træningskamp mod Morud If

Udgivet: 18 februar, 2024 Forfatter: Søren Tolberg

I det bedst tænkelige forårsvejer var der dækket op til en træningskamp på Morud If`s fine anlæg lørdag eftermiddag.

Igen måtte trænerteamet kikke i værktøjskassen for at tømre en slagkraftig konstellation  sammen der kunne byde hjemmeholdet op til kamp, Morud indtager 3. Pladsen i Fynsserien henover vinterpausen og er i skarp kamp om avancement til DS med Otterup, Middelfart og Tved.

I målet så man Kasper Nikolaisen ( venligt udlånt af hjemmeholdet til lejligheden), han tog det han skulle og reddede os i slutfasen ved en friløber, midterforsvaret bestod af Frederik Hummelgaard og Ismail Mahmoud, en opgave de løste på allerbedste vis. På toppen var placeret Tue Lund, som var en god station at spille op på, med fornuftig boldomgang og skud i højrebenet så vi fik 1-1. Fløjene var i store dele af kampen bemandet med Patrick Vedel og Ehsan Hashimy, der begge efterlod et fornuftigt visitkort. Ja så skal reporteren ikke glemme at nævne at når Østergaard og Easter er tilbage så øges holdets sammenhængskraft betragteligt, slutteligt skal det også lige med at Louis Addo fortsat lægger på, kommer frem til chancer og en dag scorer han såmænd 2-3 mål i samme kamp.

Udeholdet var pænt dominerende i første halvleg, hvor et skud på alluminiummen og et par forsøg tæt under mål var det der var værd at notere sig, hjemmeholdet scorede på sin eneste chance i halvlegen, hvilket må siges at være effektivt,et par et-to kombinationer og vores nye låne keeper var chanceløs.

I anden halvleg var gæstedominansen aftaget en del, faktisk noterer Deres udsendte på blokken at værterne sluttede bedst og kun en fodparade af vor lånemålmand forhindrede værre.

Tue Lund ”lagde” bolden ind på hylden efter 75 minutter, hvor han med et følt halvliggende vristspark sørgede for 1-1, resten af kampen var med åben slagudveksling og udskiftninger engros.

Næste træningskamp er på søndag d. 25. Februar mod SFF (Faldsled) (FS) kl. 13.00 ude.