3-1 nederlag til Marienlyst Boldklub i træningskamp

Udgivet: 10 marts, 2024 Forfatter: Søren Tolberg

Til kampen stillede B1913 med følgende trup: Kristoffer Madsen, Alexander Mygind, Christoffer Stryhn, David Easter, Emil Bech, Frederik Hummelgaard, Mads Østergaard, Peter Redsted, Louis Addo, Patrick Vedel, Amin Jabbar, Tue Lund, Victor Larsen, Tobias Holt, Robbi Jr. Neymar, Umar Beriv og Jonas Bendtsen.

Det var en første halvleg der i den grad var på hjemmeholdets præmisser, godt og hurtigt spil, som man kender det fra Marienlysts side. Holdleder Lars Bo Schmidt vurderede at der var tale om en fordeling der hed 60/40 i hjemmeholdets favør. At vi så også er så flinke at lave 2 forsvarsfejl, der veksles til en 2-0 halvlegsføring, gør det ikke nemmere. Ellers var det en halvleg uden de store chancer.

Efter en snak i pausen kommer de blå blusede ud med mere energi og spillelyst, det bliver vekslet til en reducering ved Hummelgaard på hovedstød 1-2. I denne del af kampen en spilfordelingen mere lige uden at gæsterne kan remse store målchancer op, for dem var der vel kun en enkelt af. Hjemmeholdet netter endnu en gang på en flot scoring, hvor der bliver kombineret flot og sluttet af med et hårdt skud mod mål.

I den blå lejr blev der arbejdet godt hos fyrbøderne Østergaard og Easter, Redsted gjorde også god fyldest, i målet tog Kristoffer Madsen det han skulle plus et par gode redninger lød det fra den udsendte holdleder.

Næste og sidste træningskamp er ude mod Kolding Boldklub lørdag 16. Marts kl. 13.00

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå