Nederlag til dygtige Horsens fS

Udgivet: 29 marts, 2024 Forfatter: Søren Tolberg

Skærtorsdag var vort DS hold draget til Østjylland for at møde , for mig det bedste hold i rækken, Horsens fS.

Faste læsere af denne klumme vil huske at jeg før har kaldt andre klubber rækkens bedste, OKS og Marienlyst Boldklub, men skribenten har som en anden politiker taget et nyt standpunkt. De to gange i år vi har spillet mod Horsens har vi været overmatchet, det er ikke sket mod de to førnævnte klubber. Horsens spiller hurtigt og boldsikkert rundt og ved næsten pr automatik hvor de har andre gule trøjer. Og så kommer de frem til en masse chancer en gros.

Kun takket være en storspillende Victor Larsen i målet undgik vi værre smæk, og måske var nogle af målene heldige eller tilfældige, men det må få være når man kommer frem til så mange muligheder.

Horsens dominerer det meste af kampen, vi har nogle perioder med opdrift, sidst i 1. Halvleg og i starten af 2, hvor en udligning, måske kunne have fremkaldt et eller andet, men så bliver det 2-0  på et hjørnespark efter 57 minutter og så var det løb ligesom kørt.

1-0 efter 6 minutter, et lidt forkølet skud fra distancen sniger sig ind ved stolpen.

Vi kommer yderligere bagud 3-0 da er der spillet lidt over en time og så kører det for alvor for hjemmeholdet. Her stopper referenten lidt op og roser det hvid klædte hold fra Odense for ikke at vise opgivende attituder, oppe mod overmagten spiller, løber og tackler holdet det man kan og har lært for at undgå den rene ydmygelse eller måske kunne pynte på resultatet. Hvilket faktisk skete da der mangler et kvarter, et indlæg fra Jonas Bendtzen svæver over til fjerneste stolpe, hvor Stokholm er der med en tå, 1-3 og et kvarter igen. Lidt ny livsvilje i de blå hjerter, men desværre ikke for længe, så er det atter den gule fare der har styr på tingene. I de døende minutter udmærker hjemmeholdet sig med et skud på stolpen efter en friløber og gør så arbejdet færdigt i overtiden med en nedfaldsbold efter hjørne.

Der var langt mere gejst og sammenhængskraft at skue end i sidste uge mod TPI, det må være det holdet tager med videre mod Århus Fremad på 2. Påskedag, hjemme på Campus kl. 13.00.

B1913 stillede med følgende trup:

Alexander Mygind, Benjamin Lassen, Christoffer Stryhn, David Easter, Emil Bech, Frederik Hummelgaard, Jonas Bendtzen, Louis Addo, Mads Østergaard, Nicklas Stokholm, Patrick Vedel, Peter Redsted, Tobias Holt, Umar Beriec og Victor Larsen ( på mål igen, Kristoffer Madsen på rejse.)

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå