Ikke noget godt udlæg mod TPI

Udgivet: 23 marts, 2024 Forfatter: Søren Tolberg

Det var en ganske fornuftig start af det blå udehold, der kunne iagttages lørdag eftermiddag i Paarup Parken, hvor de to DS mandskaber skulle have afgjort deres mellemværende i DS kreds 3.

Men efter et lille kvarter var det som om at værterne tog sig mere og mere af hvad der foregik, på den kunstgræsbane som TPI så inderligt ønsker at få renoveret. Gæsterne blev dygtigt presset i deres opspil, med en del bold tab til følge og heraf  mindre og mindre boldbesiddelse til gæsterne i det der på dette tidspunkt bedst kan betegnes som stærk sidevind. Gennemspillede angreb og målchancer var i den grad en manco vare hos det blå hold, det samme kan i og for sig også tastes om TPI, men hvor B1913 kom fremad med kick and rush, formåede TPI i højere grad at spille bolden frem mod 13 målet.

TPI fik det der senere skulle vise sig at blive sejrsmålet efter en snes minutters spil, det der fra presselogen så ud som et indlæg, blev af sidevinden båret op i B1913`s fjerneste målhjørne 1-0 til TPI. Igen i det 24 og 40 minut var TPI tæt på at øge, B1913 var tæt på en udligning kort før pausen da der opstod en klumpspilssituation foran TPI målet, men desværre.

2. halvleg starter lidt som 1. Sluttede, TPI spiller mest rundt med læderet, men som halvlegen skrider frem er B1913 oftere og oftere at se foran TPI målet, men uden at blive rigtigt farlige. Vinden har vendt sig en anelse så B1913 nu har modvind. Med 20 minutter tilbage at spille har de blå vel deres bedste periode i kampen, med regelmæssige besøg i TPI hulen, der måske kan kaste et eller andet af sig, hvis nu. Igen skal det tastes at det var høje indlæg og dybe stikninger man brugte mod TPI forsvaret, ikke gennemspillede angreb, som stadig var det TPI brugte til at få lukket kampen, hvilket var ved at ske i 2 tempi i det 77. Minut, men heldet var med gæsterne.

Det blev ved 1-0, helt fortjent efter Deres udsendtes mening, 2-0 var nærmere end 1-1, gennem hele kampen virkede værterne bedre sammenspillede og med mere mod på fodbold livet.

Næste kamp er på Skærtorsdag 28. Marts kl. 13.00 ude mod Horsens fs

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå