Endnu en Påske kamp

Udgivet: 1 april, 2024 Forfatter: Søren Tolberg

Efter et par stille og rolige Påskedage skal vi nu til det igen, fodbold i DS kreds 3, denne gang på hjemmebane mod Århus Fremad.

Fra efterårets kamp i Århus kan det fortælles at det er to hold der klæder hinanden og skiftes til at svinge taktstokken. Vi udlignede sent til 2-2, men sad alligevel med en følelse af at skulle have vundet. Så lad os gå efter at forløse en sejr og tre tiltrængte point, til brug for både det ene og det andet.

Skribenten forventer en intens og lige kamp, hvor det bliver de berømte små marginaler der gør udfaldet, lad os håbe at den spillemæssige og kampbetonede fremgang der var i Horsens fortsætter på de hjemlige græstørv.

Kampstart på Campus Road er kl. 13.00.

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå