Tungt nederlag mod Århus Fremad

Udgivet: 1 april, 2024 Forfatter: Søren Tolberg

Det er altid bittert at tabe, men når modstanderen scorer sit sejrsmål i det 90. minut, er det ekstra svært at synke. Vi må videre, der var atter stor fremgang at spore med vilje og gejst over hele linjen, hvorimod målchancer ser ud til at være gået i restordre..

Det første der er noteret på blokken er: jævnbyrdig kamp, holdene skiftes til at svinge dirigentstokken, Fremad har dog haft de fleste chancer. Sidstnævnte var ikke groet i de blås have denne 2. påskedag, hvis vi skal tælle over hele kampen kan vi nøjes med en hånd og ikke bruge alle fingre, og så er det naturligvis svært at vinde fodboldkampe.

I starten af 2. halvleg har hjemmeholdet en rigtig god periode, hvor det lykkes med at få lagt spillet op på Fremads banehalvdel, der sværmes om Århus målet ved indlæg og dødbolde, men uden at der skal noteres for chancer, mindre kan også gøre det, men ikke denne dag.

Meget godt kommer fra Easter og Østergaard ( lyder som navnet på et børsnoteret firma), de bryder modstanderes angreb, skaber spillet fremad og bygger på i front, det bagerste forsvar står ligeledes stærkt i reporteren erindring, ligesom Bjenjamin Lassen med sin teknik rager bolde til sig og gør sine medspillere gode.

Vi bevæger os ind i kampens slutfase, hvor anfører Bech modtager sin anden advarsel med et lille kvarter igen, vand på Fremads mølle, som de høster af i sidste minut, et pænt gennemspillet angreb i vor højre side bliver lagt ind foran, hvor en inderside gør underværker 0-1 og kun dommerens tillægs tid tilbage.

B1913 forsøger med lange fremlægninger til angriberne, men Fremad er for drevne og spiller stille og roligt rundt til den udmærkede dommer Lucas Gejbøl fløjer af.

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå