Tæt kamp hvor kræfterne slap op hos damerne

Udgivet: 24 april, 2024

Kampen mod Odense Q vidste vi fra start, ville blive en besværlig opgave. Det er et hold, der er blevet styrket efter de mange nytilkomne til deres 1. hold, har skubbet dygtige spillere ned i vores række. Fedt med udfordringen!

Den blev dog lidt større af, at vi kun stillede 11 mand og vores målmand, Andrea, var forhindret. Ikke desto mindre lykkedes vi med vores gameplan. Vi skulle stå lidt dybere end normalt, gøre hvad vi kunne på omstillingerne og se hvor langt det kunne række. I 75 minutter rakte det rigtig langt og vi var godt med i kampen, indtil luften og kræfterne begyndte at slippe op. Dybt imponerende præstation og arbejdsindsats af pigerne, der bestemt ikke har haft en nem opstart. Det hele endte dog med et nederlag, men vi kom endelig på måltavlen og det tager vi glædeligt med videre til næste runde.

Udover det har vores defensive organisation set langt bedre ud i de sidste 2,5 times fodbold vi har spillet og der har været mere beslutsomhed over de valg vi tager på banen. Nu skal vi til at arbejde lidt med balance i forhold til at holde den defensive struktur, men også at kunne lægge mere på i det offensive. 

Jose bliver igen kampens spiller efter endnu en pragtpræstation, men dem var der nu mange af på banen. Hun formår ikke at gøre tingene sværere end de behøver at være. Hun er dejligt aggressiv på førstebolden og er bestemt ikke bleg for at tage kampen op mod modstanderens angribere. Hun har også været rolig på bolden og vi hører mere fra hende inde på banen, end vi tidligere har gjort. 

Den kommende weekend går turen til Lyseng, som vi tidligere har spillet meget tætte opgør med. De er kommet fornuftigt fra land, men har også spillet tætte kampe. Det bliver uden al tvivl spændende at se om vi kan fortsætte den opadgående kurve og forhåbentlig også tage point med hjem til Odense igen.


Læs også

En gang blå, altid blå