Videre i pokal turneringen

Udgivet: 3 maj, 2024

Onsdag aften vandt vort DS hold med 1-2 i pokalkampen mod SFF2015 i Horne, efter at have været spilbestemmende i det meste af kampen, bagud efter en time og scorede sejrsmålet i de første overtidsminutter.

Holdleder Lars Bo Schmidt kunne underrette om et 13 mandskab, der set over hele kampen var boldbesiddende med 75/25 i procent. Chancemæssigt var det noget af det samme som imod Aab, spillets kvalitet var alt andet end konstant.

Vi kommer bagud efter en lille time på personlig fejl af Kristoffer Madsen i målet, han vil sparke ud men rammer en SFF spiller og bolden triller i mål. Med 10 minutter igen får Stryhn udlignet og så afslutter Victor Larsen kampens bedste angreb ved at have sidste fod på bolden til 1-2 i de første tillægsminutter.

Selv om vi havde bolden meget skulle vi hele tiden være opmærksomme på et par hurtige angribere hos SFF og i den modsatte ende af SFF holdet gjorde målmand Patrick Nielsen sig positivt bemærket med flere gode redninger.

Næste opgave hedder VRI i Århus søndag eftermiddag kl. 15.15 i DS turneringen, lodtrækningen til vor videre færd i pokalturneringen foreligger nok i løbet af torsdag/fredag.

Søren Tolberg.


Læs også

En gang blå, altid blå