De personlige fejl og brændte chancers kamp

Udgivet: 28 april, 2024

Spillet 10 minutter og bagud 0-2, så ved enhver fodbold intereseret at så er det op ad den berømte bakke. Men midt i det triste og nedslående 1-2 nederlag mod Aab, må det også konstateres at B1913 i den grad sad på kampen de næste 80 minutter, hvilket vi må tage med til de næste finaler.

Efter 2 minutter får en Aab angriber tid og plads til at lægge bolden op i krogen og 8 minutter senere mister vi bolden ved midten af banen og så går det raskt ned mod 13 målet, hvor en del blå bluser bliver sat af Aab`s nr. 9 Yussuf Larsen, sluttende med at sende bolden fladt i det lange hjørne, en lækker fodboldmæssig detalje, hvis man har sans for den slags.

Herfra er det mestendels hjemmeholdet der bestemmer hvad der skal foregå på grønsværen, afbrudt af enkelte dødboldsituationer, som gæsterne fik ganske meget tid til at gå med. Og chancerne de kom, om ikke som perler på en snor så drypvis over hele halvlegen, og med chancer mener reporteren de store, som man så inde, men desværre, en 4-5 af den kaliber blev forsømt udnyttet. Reporteren har på dette tidspunkt en følelse af at blot vi får reduceret inden halvleg, så kører det blå tog.

Ingen reducering inden halvleg, men en reducering med en halv time igen kan også gøre det, får vi så en reducering med et kvarter igen, så skal i bare se løjer. Vi fik en reducering i overtiden, Stokke scorer fra 11m pletten, men desværre for sent til at ændre kampens gang.

2. halvleg var hjemmeholdet stadig meget dominerende, om end antallet af store chancer blev mindre, men de opstod stadig i et antal der retfærdiggjorde følelsen af at man turde håbe på et eller andet. Det skete ej, så nu skal et 1-2 nederlag fordøjes til en letbenet modstander, vi burde have vundet over, det er den slags der sker i et fodbold liv og vil ske igen, det hedder spillets charme. Vi ligger stadig akkurat i top 4, som er 100% redning, Vanløse ligger sidst i 3. Divisions kvalifikationsspil med 26 point og skal hente Vejgaard med 31 point, sker det ikke er der 5 nedrykkere og hvis et vest hold vinder kampen om den 3. Oprykker plads er der 4 nedrykkere. Hvis og hvis B1913 skal til at vinde fodboldkampe igen, og vi starter i smilets by på lørdag, hvor VRI venter.

Cheftræner Daniel Piwodda:

”Det tog selvsagt energien ud af holdet når vi er nede med 0-2, nærmest inden kampen er begyndt, og i særlig grad måden det skete på, fordi det var to deciderede foræringer. Det var på papiret et rigtigt skidt og potentielt dyrt resultat for os, men når det ligesom er erkendt, så hæfter jeg mig ved at vi trods den svære start, skaber rigeligt med chancer til alligevel at kunne komme tilbage og vinde kampen.

Det er ikke altid let at møde et hold, som står så kompakt og dybt, men trods det så tæller jeg alligevel en 6-7 store chancer, som både kunne og burde give mål. Det var desværre også tilfældet mod B1909 og Ringkøbing. Vi får skabt masser af farlige situationer i modstandernes felt, men vi scorer simpelthen for lidt ift. Det som vi producerer. Det skal vi have kikket på. Men det positive vi tager med , er at vi trods alt får skabt det som skal til for at kunne vinde en fodboldkamp. Hvis vi bliver ved med det , så skal vi nok få hentet de sejre der skal til.”

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå