B1913 Champions Cup 2024 er godt på vej

Udgivet: 5 maj, 2024

Forberedelserne til dette års B1913 Champions Cup kører på højtryk og der er allerede godt gang i tilmeldingen til stævner der løber af stablen den 10. og 11. august i år. Stævnet kører igen i 2024 i det faste format med masser af kampe til de deltagende hold og op til 32 hold i en årgang. Og som hvert år tilføjes der en smule nyt, til august bliver det nye indspark en ren U9 pigerække, hvilket gør at pigefodbolden igen efter 5 år er en del af fodboldfesten.

Det andet nye på skemaet er at der i år er gjort plads til over 200 hold og vi forventer lidt over 2000 deltagende spillere og tilsvarende tilskuere, så der i alt kommer lidt over 4000 gæster på besøg på Campusvej i løbet af weekenden. Af de hold der er plads til, har knap halvdelen allerede meldt sig på banen, og nogle kommer langvejsfra. Flere tyske hold har meldt deres ankomst, hvor klubber som Hamburger SV og Berliner SC hører til blandt de mere kendte byer der vil være repræsenteret. På dansk side har vi flere nye klubber der har meldt sig til og kan blandt andet glæde os over besøg af BK Avarta, Herfølge BK og Dybbøl IU.

Et så stort stævne som B1913 Champions Cup kræver mange hænder at løfte, og uden forældrene i B&U afdelingen ville det slet ikke kunne lade sig gøre. Her kan vi glæde os over at B&U afdelingen igen har fået en størrelse, der gør det muligt at gennemføre stævnet med fuldt besat mandskab og hvor vi kan hygge os sammen samtidig med at vi giver en hånd. Der vil i år ligesom alle de andre år være krav om at hvert indmeldte barn stiller med mindst en forældre til en opgave, og som hvert år bliver der mulighed for at byde ind på det man ønsker indtil den 1. juli hvor man tildeles en opgave hvis man ikke har nået at melde sig.

Samtidig med at vi glæder os til dette års Champions Cup er det også med en vemodig følelse. 2024 bliver sidste år hvor vi kører med stævnet i dette format og formodentligt også under dette navn. Vi har som klub udviklet os i en anden retning end stævnet. Da hovedformålet med vores stævner er at lave dem for de børn vi har i klubben og ikke som så mange andre at skabe et økonomisk overskud, vælger vi fra næste år at tilpasse niveau og størrelse på stævnet, således at det genspejler vores B&U afdeling. Tidspunkt, spillested og forældreinvolveringen bliver selvfølgelig det samme, og antallet af hold i de enkelte rækker også. I vil høre mere om det nye stævne når vi runder 2025.


Læs også

En gang blå, altid blå