Målløst mod VRI i Aarhus

Udgivet: 7 maj, 2024

0-0 kampe behøver ikke at være kedelige, de kan være underholdene og med indlagte fodboldmæssige lækkerier, chancer og mange flotte redninger af mændene der må tage med hænder. Men ingen af tingene skete sent søndag eftermiddag i et regnmættet Risskov.

Før kampen havde nedenstående navnetræk sat næsen op efter lidt point til kontoen, ikke mindst taget i betragtning af den trup vi stillede med, noget nær stærkeste opstilling, når der ses bort fra de langtidsskadede. Ifølge kyndigt referat af holdleder Lars Bo Schmidt var kampen lige som vejret, trist og regnfuldt og uden solstrejf. Få chancer i begge ender gennem hele kampen, få eller ingen målmandsredninger, men masser af duel spil midt på kunstgræsset og optræk til lidt målchancer opstod kun ved dødbolde.

Efter en halv times spil opstår muligheden for en game changer, da en af VRI spillerne får rødt kort for en nødbremse på Victor Larsen, men ingen overtag til de blå klædte gæster, modsat animerede det VRI spillerne til en endnu større indsats, og kampen ud var spillet stadig ligeligt fordelt.

Slutteligt lød det fra de få blå tilhængere der var taget med bussen, at vi skal være tilfredse med 0-0, det var ikke vores dag, på flere områder. VRI spillede et stærkt fysisk spil, tilsat mange små frispark, og så var de farlige på dødbolde.

Næste kamp hedder Hobro hjemme på Campusvej på lørdag d. 11. Maj kl. 13.00.

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå